ACSI FreeLife

Menu

Romantisch roeitripje op de Millstätter See

TestTour KarinthiëNa een ontspannen reis naar Oostenrijk is het tijd voor de eerste activiteit van onze levensgenieters. Rob en Joke gaan vandaag een stukje roeien op de kristalheldere Millstätter See. Het tweetal krijgt een goed gevulde picknickmand mee om hun tochtje nog aangenamer te maken. Als ze halverwege stoppen voor een smakelijke lunch, blijkt dat ze iets te vieren hebben!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Roeien Millstätter See

Bijzondere boot

Het zonnetje doet goed zijn best wanneer Rob en Joke bij de aanlegsteigers hun spullen verzamelen. Die zonnebril zal dus zeker van pas gaan komen tijdens het roeien. Joke bekommert zich om de picknickmand, terwijl Rob de riemen al vast heeft. Hun vaartuig van vandaag is niet zomaar een boot. Het verhuurbedrijf Strobl heeft namelijk een prachtige roeiboot in de aanbieding. ”Ik hoorde dat meneer Strobl die zelf gemaakt heeft en dat het z’n eerste boot is”, aldus een enthousiaste Rob. Instappen dus en roeien maar!

Picknick waar geproost wordt

Het meer is prachtig en het tochtje valt dan ook erg in de smaak. Rob roeit het tweetal veilig naar een mooi plekje aan de oever, waar ze even kunnen uitrusten en de picknickmand ontdekt wordt. Broodjes, allerlei kaasjes, vleesbeleg en champagne komen tevoorschijn. Het kan niet op voor de levensgenieters. En dan hebben ze ook nog iets te vieren. Het stel is vandaag 43 jaar getrouwd. Joke kan het bijna niet geloven: ”Jeetje, dat we dat nog mee mogen maken.” Proost!

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de levensgenieters in ACSI FreeLife magazine 2-2021. Tot en met mei kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

 1. TL
  Tom Lammers

  Oostenrijk is al vele jaren mijn favoriete vakantieland.
  Helaas was het afgelopen jaar niet mogelijk daar naar toe te gaan.
  Ik heb één vraag: waren er geen Coronabeperkingen?

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Romantisch roeitripje op de Millstätter See

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht