ACSI FreeLife

Menu

Reüniedagen: een gezellig weerzien

Dierenpark Burgers’ Zoo in Arnhem was van 2 tot en met 5 november het decor van de ACSI Kampeerreizen Reüniedagen 2012. Deelnemers van door ACSI georganiseerde kampeerreizen kwamen bij elkaar voor een gezellig weerzien.

Auteur
Loes van den Heuvel
Datum
ReactiesReageer

De kampeerreizigers troffen tijdens deze dagen, die gratis toegankelijk zijn, hun reisgenoten, de reisleiders en oude bekenden van vorige rondreizen. Er worden herinneringen opgehaald en menigeen maakt ter plaatse nieuwe reisplannen.

Kampeerreis Opera Verdi en Puccini

“Hé hallo, hoe is het met jou?” Jacques Verheijen ziet een groepsgenoot van de kampeerreis Opera Verdi en Puccini. De mannen kloppen elkaar gemoedelijk op de schouder. Jacques en zijn vrouw Beppy hebben erg genoten van de reis: “Het was al lang onze droom om de opera te kijken in Verona. Het was magnifiek!”.

Wandelreis Tirol – Dolomieten

Ook Marianne en Rob Pieters hebben het naar hun zin op de Reüniedag. “Het is heel gezellig, zonder meer. We zien ook oude bekenden terug van een vorige kampeerreis. Leuk om ze weer te treffen!” Het echtpaar heeft deelgenomen aan de wandelreis Tirol – Dolomieten en heeft er goede herinneringen aan. Ze zijn nog steeds enthousiast over alle gebeurtenissen. “De kampeerreis was zo goed geregeld, vooral de reisleiding was geweldig. We willen graag weer met een wandelreis van ACSI mee!”

Rondreis door Portugal

Wim Karrenbeld en zijn vrouw Fieneke krijgen nog steeds een glimlach op hun gezicht als ze denken aan de rondreis door Portugal. We hebben in de ochtend de dierentuin bezocht en zien nu onze reisgenoten terug, erg leuk!” Ze kletsen dan ook aan één stuk door met hun medereizigers. “De excursies waren mooi, we hebben bijvoorbeeld erg genoten van Lissabon, Porto en de tocht langs de Douro.”

Als afsluiter van een dag vol gesprekken, gelach en inspiratie genieten de deelnemers van ACSI’s georganiseerde kampeerrondreizen van een heerlijk buffet.

Heeft u interesse in zo’n rondreis van ACSI Kampeerreizen? Kijk voor meer informatie op de website.

Praat mee

Praat mee: Reüniedagen: een gezellig weerzien

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation