ACSI FreeLife

Menu

Restyle je caravan bij het Caravan Pimpweekend

Vorig jaar werd het eerste Pimpweekend georganiseerd, een weekend waar je je eigen caravan kunt herinrichten of kunt kijken naar de creaties van anderen. Afgelopen editie was een groot succes. Daarom dat op 19, 20 en 21 mei het tweede weekend wordt gehouden.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
pimpweekend

Het Pimpweekend heeft een uitgebreid programma. Het online magazine Caravanity is aanwezig met boeken, stickers, mokken en ze hebben een leuke nieuwe lamp. Ook KeK Kamperen is van de partij. Bij hen vind je allerlei leuke (vintage) kampeerspullen, zoals mokken, vazen en allerlei soorten washi tape.

Vinylvloeren

Webwinkel Funky Friday staat dit weekend ook op de camping. Deze webwinkel verkoopt allerlei keukenspullen, muurstickers en vinylvloeren. Deze vloeren zijn gemakkelijk per tegel te leggen en zijn verkrijgbaar in diverse printjes. Ideaal voor de kleine oppervlaktes.

Glamping

Wie zijn caravan graag een luxe-uitstraling geeft, kan bij Glampingstore & more terecht. Hier verkopen ze mooie artikelen om je caravan net een beetje extra luxe te laten uitstralen, zoals outdoor vloerkleden, serviezen, wijnglazen, lantaarns en plaids.

Workshops

Workshops tijdens het weekend worden verzorgd door Judidith. Denk aan workshops als ‘hoe-verf-ik-mijn-caravan’ en ‘hoe-bekleed-ik-kussens’. Aan het eind van het weekend wordt er gestemd op de mooist gerestylede caravan.

Praktisch

Het tweede Pimpweekend is van 19-21 mei op RCN Camping De Jagerstee in Epe op de Veluwe. Deze camping wordt jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. Aanmelden voor het weekend kan rechtstreeks bij de camping, door te reserveren onder vermelding van: RCNPIMP2017. Dit kan per mail of telefonisch.

Wil je niet meedoen met het herinrichten van een caravan, maar wel graag komen kijken? Dat kan op zaterdag van 11.00 – 17.00 uur. Hier hoef je je niet voor aan te melden.

Praat mee

Praat mee: Restyle je caravan bij het Caravan Pimpweekend

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht