ACSI FreeLife

Menu

Reise- und Campingmesse in Essen

De vakantiebeurs in Utrecht gemist? Toch nog wat meer informatie vergaren over je favoriete vakantiebestemming of simpelweg genieten van wereldse vakantiesferen?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
urlaubswelt

Dat kan volgende week allemaal tijdens de Urlaubswelt in het Duitse Essen van 19 t/m 23 februari.

In vijf dagen om de wereld

De Urlaubswelt vindt net over de grens met Duitsland plaats en is de grootste vakantiebeurs van de regio Nordrhein-Westfalen. Zo’n 1.000 organisaties presenteren samen een bonte vakantiewereld. Naast de vele bestemmingen kunnen nieuwe caravans en campers worden bewonderd. Er is een geheel Scandinavische wereld en ook aan de kinderen is gedacht met diverse indoor-speeltoestellen.

Tijdens de Reise- und Campingmesse vindt ook Fahrrad Essen plaats. Vanaf 20 februari is deze omvangrijke fietsbeurs onderdeel van de Urlaubswelt met volop informatie over fietsreizen en (kampeer)vakanties. Dit maakt de Urlaubswelt tot een complete beurs op het gebied van vakantie, fietsen en kamperen.

ACSI heet je welkom

Natuurlijk is ACSI ook vertegenwoordigd op deze beurs. Je vindt ACSI in Hal 12 bij Stand 12C08 én 12D08. De beurs is iedere dag geopend van 10.00-18.00. Messe Essen is centraal gelegen in het Ruhrgebied, dichtbij Oberhausen en Düsseldorf. Vanaf de grens met Duitsland is Essen nog een klein uur rijden. Met de trein is de stad ook makkelijk te bereiken. De ICE stopt op station Essen.

Kamperen tijdens de beurs

Om helemaal in vakantiesferen te komen kan je een bezoek aan de beurs ook meteen combineren met een mini-vakantie. Met de eigen caravan of camper kan je in Essen kamperen op de stadscamping.  De camping is het hele jaar open.

Meer informatie

De normale toegangsprijs voor de beurs is € 8,50. Vanaf 20 februari geldt dit kaartje meteen als toegang naar de fietsbeurs voor alle informatie over fietsvakanties en meer. Via de website kan ook een kaartje met korting worden aangeschaft. Meer informatie over de Reise- und Campingmesse (in het Duits en het Engels) kan je hier vinden.

Praat mee

Praat mee: Reise- und Campingmesse in Essen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht