ACSI FreeLife

Menu

Reise- und Campingmesse in Essen

Op de Reise- und Campingmesse, de grootste vakantiebeurs van Noordrijn-Westfalen, komen kampeerliefhebbers volop aan hun trekken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Op deze kampeerbeurs van 25 februari tot en met 1 maart zijn de nieuwste caravans, campers en toebehoren te vinden. Ook kun je hier inspiratie opdoen voor je volgende vakantiebestemming.

Toonaangevende fabrikanten

De Reise- und Campingmesse vindt net over de grens in Duitsland plaats en je kunt hier diverse nieuwe caravans en campers bewonderen. Toonaangevende fabrikanten presenteren hier het complete aanbod van hun actuele caravans, kampeerauto’s en campers. Er zijn zo’n 50 verschillende merken aanwezig, voor iedere prijsklasse en van instapmodel tot volledig op maat gemaakte caravan die aan de hoogste eisen voldoet.

Techniek-arena

In 2015 is het aantal fabrikanten van voertuigaccessoires dat deelneemt aan de techniek-arena aanzienlijk gegroeid vergeleken met voorgaande jaren. Negen nieuwe ondernemingen zullen camper- en caravaneigenaren adviseren over hun innovatieve producten als transportoplossingen, verwarmingen of elektronica.

Waar gaan we naartoe?

Ook op de vraag ‘waar gaan we naartoe?’ vind je op de beurs misschien wel een antwoord. Talrijke campings uit binnen- en buitenland presenteren hun aanbod. Naast het aanbod van meer dan 1000 campings in heel Duitsland zijn er ook internationale campings uit Spanje, Italië, Kroatië, Frankrijk en Canada  onderdeel van de Reise- und Campingmesse.

Fietsen en kamperen

Tijdens de Reise-und Campingmesse vindt ook Fahrrad Essen plaats. Eén dag na de opening van de kampeerbeurs, gaat op 26 februari ook de fietsbeurs van start. De Reise-und Camnpingmesse biedt een uitgebreid en compleet aanbod voor de fiets- en kampeerliefhebbers. Van de nieuwste trends op het gebied van het mobiele reizen en fietsen, informatie over nationale en internationale bestemmingen tot de presentatie van nieuwe campers en caravans.

Meer informatie Reise- und Campingmesse in Essen

Meer informatie  over deze beurs en tickets vind je hier. Ook ACSI is op de beurs aanwezig. Ons vind je in hal 12 op stand D08.

Praat mee

Praat mee: Reise- und Campingmesse in Essen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation