ACSI FreeLife

Menu

Recordaantal bezoekers 50PlusBeurs

De 50PlusBeurs heeft met 101.256 een recordaantal bezoekers mogen ontvangen. Daarmee heeft de organisatie van ’s werelds grootste evenement voor senioren ten opzichte van vorig jaar een groei van 5% gerealiseerd.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

De beurs vond plaats van 17 tot en met 21 september in de Jaarbeurs Utrecht.

50PlusBeurs

Tijdens de 21e editie van de 50PlusBeurs was er ook een Kampeer Expo te bezoeken. Naast camper- en caravanimporteurs was ACSI FreeLife op de beurs vertegenwoordigd. Het team van ACSI FreeLife mocht talrijke complimenten in ontvangst nemen over het magazine. Veel bezoekers kwamen naar de stand om persoonlijk te bedanken voor de gratis entreebewijzen voor de 50PlusBeurs die werden meegestuurd met het oktober/november nummer van ACSI FreeLife magazine.

Première Holtkamper Sky Wing

Op de 50PlusBeurs ging onder andere de Sky Wing van Holtkamper (zie foto) in première. In het december/januari nummer van ACSI FreeLife magazine vind je meer over deze voortent die je door middel van luchtdruk binnen 90 seconden kunt opzetten.

In totaal waren er 612 exposanten in zes hallen. Volgens de organisatie van de 50PlusBeurs bevestigen de groeicijfers de interesse in specifieke doelgroepbenadering en de potentie van de seniorenmarkt, ondanks berichten over economische crisis of aanpak van pensioenen.

Ben jij naar de 50PlusBeurs en de Kampeer Expo geweest? Wij horen graag wat je er van vond. Laat hieronder een reactie achter.

Praat mee

 1. mp

  Helemaal mee eens, blijf er niet voor thuis😁

  Reageer
  0
  0
 2. B

  Een 50+ beurs in September ?
  Terwijl er honderen/duizenden 50plussers met hun caravan op stap zijn in September
  Ons ga ons daar ook nooit zien want in September zijn wij (en vele met ons) niet in Nederland, jammer hoor zou best een willen maar blijf er zeker niet voor thuis 😉

  Reageer
  1
  0

Praat mee: Recordaantal bezoekers 50PlusBeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation