ACSI FreeLife

Menu

Proef de vrijheid op de Caravana

Op zoek naar een nieuwe caravan of camper, of gewoon wat kampeerinspiratie? Dan zit je vanaf donderdag 19 januari wel gebakken met de kampeerbeurs Caravana in Leeuwarden. De kampeerbeurs in het hoge noorden telt in 2017 een oppervlak van bijna zeven voetbalvelden.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Caravana

De Caravana in de WTC Expo staat dit jaar in het teken van de vrijheid van het kamperen. Zo kun je op het Europaplein een toer maken langs allerlei Europese campings. Daarnaast vind je op deze uitverkochte beurs nieuwe caravans, campers en kampeertrends. Je vindt hier onder meer de elegante Niesmann+Bischoff Smove en de jubileumeditie van Eriba: de Nova GL 60 Edition.

Vouwcaravan

Ook krijg je tijdens de 57e editie van de Caravana in Leeuwarden de kans om de nieuwe vouwcaravan van Paradiso van dichtbij te zien. Het is voor het eerst dat deze Paradiso Feria 2017 – die verkrijgbaar is vanaf € 16.500 – te zien is voor publiek.

Liefhebbers van buscampers kunnen terecht bij de stand van Campersalon/Memo-Europe. Daar worden de nieuwe campermeubels van het Duitse Bus-boxx gepresenteerd. De Bus-boxx serie voor de Volkswagen T5 en T6 bestaat onder andere uit een keukenblok en een koelkastmeubel. De stand van ACSI FreeLife vind je net als de stand van ACSI in hal 4.

Openingstijden en entree

De kampeerbeurs in Leeuwarden is donderdag 19 tot en met dinsdag 24 januari geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 20 is de beurs ook ’s avonds geopend, namelijk tot 20.00 uur. Op de de laatste dag sluit de Caravana al om 17.00 uur de deuren. Als je online bestelt bij ACSI, betaal je € 13 entree. Aan de deur betaal je € 15.

Europese campingbeurs

Ben je specifiek op zoek naar campinginspiratie? Kijk zaterdag 28 januari dan eens rond op de Europese campingbeurs in het Noord-Hollandse Zwaag. Het aanbod varieert van Franse familiecampings tot verrassende plekjes in de ongerepte natuur van Zweden, Polen of Tsjechië. ACSI is hier ook aanwezig.

Ook de Nederlandse campings zijn hier vertegenwoordigd. In totaal staan er meer dan vijftig exposanten op de campingbeurs. De vijfde editie van deze eendaagse campingbeurs in Karsten Travelstore is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Praat mee

Praat mee: Proef de vrijheid op de Caravana

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation