ACSI FreeLife

Menu

Primeur: ACSI Caravanreisverzekering

“Hoe ziet jouw ideale caravanverzekering er uit?” Dit vroegen ACSI en Europeesche Verzekeringen aan verschillende kampeerders. Het resultaat: de ACSI Caravanreisverzekering, de eerste caravanverzekering waarmee je tegelijkertijd doorlopend voor al je reizen verzekerd bent.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
caravanreisverzekering

Tijdens een onbezorgde kampeervakantie wil je niet dat je caravan kapot gaat, wordt vernield of zelfs helemaal verdwijnt door diefstal.  Maar wanneer dit gebeurt, dan kun je maar beter goed verzekerd zijn. Zodat je je vakantie niet hoeft af te breken en de schade beperkt blijft.

Meer en meer dienstverlening

ACSI voorziet de kampeerder al op veel gebieden met onder andere zijn campinggidsen, kampeerreizen en het tijdschrift ACSI FreeLife. Een caravanverzekering hoorde daar tot voor kort nog niet bij. Ramon van Reine, directeur van ACSI: “We willen de dienstverlening naar kampeerders meer en meer uitbreiden.”

En om een unieke verzekering te ontwikkelen die naadloos op de wens van caravan- en vouwwageneigenaren aansluit, is ACSI met die kampeerder in gesprek gegaan. Tientallen kampeerders kwamen naar het hoofdkantoor in Andelst en vertelden over hun situatie; waar ze op vakantie gaan, wat zij belangrijk vinden aan een verzekering en waar ze tegenaan lopen in de praktijk. Op basis van deze gesprekken kwam de inhoud van de Caravanreisverzekering tot stand. Samen met Europeesche Verzekeringen ging ACSI aan de slag.

Caravanverzekering en reisverzekering in één

Het resultaat is een uniek product, gemaakt door en voor kampeerders. De ACSI Caravanreisverzekering onderscheidt zich van andere verzekeringen omdat het dekking biedt voor zowel de caravan zelf, de inboedel en de reis, als overige andere reizen is. Dit is uniek in Nederland. Ramon: “In de bijeenkomsten met caravanners kwam naar voren dat men behoefte heeft aan een dergelijke verzekering. Wanneer je zowel een losse reis- als een losse caravanverzekering hebt, ben je in veel gevallen dubbel verzekerd voor zaken als hulpverlening, rechtsbijstand, bagage en inboedel.”

Het voordeel van de ACSI Caravanreisverzekering: je hebt geen dubbele dekkingen waardoor de premie lager is. Bovendien hoef je wanneer je een keer een weekendje met het vliegtuig weggaat of een cruise maakt, geen aparte verzekering af te sluiten. Alle reizen binnen Europa zijn doorlopend verzekerd. Wanneer je ook buiten die grenzen reist, kun je een extra werelddekking afsluiten.

Benieuwd naar de verzekering? Hier maak je vrijblijvend een premieberekening.

Bereken jouw premie

Praat mee

 1. H
  H.Koorevaar

  Goede middag,
  Heel interessant jullie nieuwe verzekering. Maar nu weet ik alleen maar de titels. Vóór ik een premie wil weten en aan jullie onderzoek wil mee doen( de link werkte overigens niet!) wil ik natuurlijk eerst de polisvoorwaarden en dekkingsmogelijkheden in detail zien.
  Dus laat maar weten, waar kan ik ze downloaden of willen jullie ze toesturen?
  Ik heb er alle vertrouwen in want ik ben een wandelende reclamezuil voor ACSI.
  Hans Koorevaar

  Reageer
  0
  0
  1. De polisvoorwaarden kunt u hier vinden: http://www.acsi.eu/nl/verzekeringen/uploads/pdf/Polisvoorwaarden_1403.pdf. De dekkingsmogelijkheden staan op de homepage van de website http://www.acsi.eu/nl/verzekeringen/ en zijn uitgebreider te vinden bij de tweede stap van de premieberekening.

   Deelname aan het onderzoek was mogelijk tot 27 mei 2014. Die had dus niet meer beschikbaar mogen zijn. Onze excuses.

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Primeur: ACSI Caravanreisverzekering

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht