ACSI FreeLife

Menu

Prijswinnaar voorinschrijving TestTour 2018 bekend

Honderden enthousiaste kampeerders hebben interesse om mee te gaan met de TestTour 2018. Zij hebben zich de afgelopen weken aangemeld voor de voorinschrijving. Ook Cor Versluis ziet het wel zitten om tijdens de tweede editie van de TestTour een caravan of camper te testen. En hij wint er ook nog een prachtige prijs mee: een georganiseerde ACSI Kampeerreis naar Piëmont-Provence.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Volgend jaar mei rijdt Cor met zijn vrouw Ada in een door Erwin Hymer Group beschikbaar gestelde caravan of camper door Italië en Frankrijk. Een soort mini-testtour, want na thuiskomst lees je ook hoe de gelukkige prijswinnaars deze kampeerreis en de caravan of camper hebben ervaren.

TestTour 2018

Iedereen die zich aangemeld heeft voor de voorinschrijving, houden we de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen over de TestTour van volgend jaar. Uiteraard maken we ook bekend wanneer je je definitief kunt aanmelden voor een plaatsje in een van de nieuwe testteams.

Wil je nog eens terugblikken op de belevenissen uit de TestTour van dit jaar? Bekijk dan het complete dossier met alle video’s en verhalen.

Praat mee

 1. M

  Wij willen ons ook erg graag aanmelden voor de testtour 2018 maar ik kan niet vinden waar dat kan.

  Reageer
  0
  0
 2. Truida Kempink-Kamphuis

  Welkom bij de club van camperaars Cor & Ada. Proficiat met deze prijs. Het is jullie gegund. Geniet ervan.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Prijswinnaar voorinschrijving TestTour 2018 bekend

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation