ACSI FreeLife

Menu

Poll: hond mee naar de camping?

Kamperen is niet alleen voor jezelf maar ook voor je hond de ultieme vakantie. Tenminste, als je goed voorbereid op weg gaat. In ACSI FreeLife 6-2016 schreven we uitgebreid over wat er allemaal op je afkomt als je met je hond wilt gaan kamperen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
7
7
ReactiesPraat mee

Op de poll kun je niet meer reageren, maar meepraten over het onderwerp natuurlijk wel!

Praat mee

 1. JK

  Wij hebben niets tegen op honden maar dit jaar stonden we in Duitsland op een camperplaats waar ook een Duitser stond met 4 honden die deden niets anders dan blaffen gewoon verschrikkelijk. Ik heb op een nette manier gevraagd of het geblaf kon stoppen, nou de baas blafte nog erger dan de honden gewoon verschrikkelijk. Toen een andere Duitser deze meneer aansprak ontstond er bijna een vecht partij en uit eindelijk gingen ze weg, wat een rust. Nogmaals we hebben niets tegen honden maar willen er geen last van hebben.

  Reageer
  0
  0
 2. PK
  Peter van der Kruys

  Zolang als wij kamperen, gaan de honden met ons mee. Wel eens een pension geprobeerd, maar wij hadden daar geen prettig gevoel bij. Het meenemen van je hond brengt beperkingen met zich mee, maar die hebben we er graag voor over.
  Als je wilt weten waar je op moet letten als je je hond meeneemt naar het buitenland, is deze site een aanrader.

  http://www.licg.nl/x0/praktisch/reizen-en-vakantie/invoereisen/invoereisen-per-land-europa.html

  Reageer
  0
  0
 3. WG

  Zonder onze liefste kameraad Scott, een Jack Russell, gaan we nog geen dag op reis.
  Hij zit als eerste in onze camper als ik deze voorbereid op weer een reis-je.

  Reageer
  0
  0
 4. KK
  Koert Koers

  Wij hebben al 25 jaar Golden Retrievers gehad en nog steeds. In al die 25 jaar zijn onze Goldens altijd meegegaan op onze kampeervakanties in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland. Alleen toen mijn vrouw en ik 25 jaar waren getrouwd zijn we met ons tweeen naar Gran Canaria op vakantie gegaan. Onze beide Goldens verbleven in die periode bij de fokker.

  Reageer
  0
  0
 5. rm
  roland van munster

  Wij hebben een Nederlandse schapendoes en zij mag ieder jaar 4 maanden mee als wij gaan overwinteren in Spanje. Ik zeg wel eens uit de gein tegen de mensen, ik laat liever mijn vrouw thuis dan mijn hond. Wel jammer dat je op veel campings moet betalen voor je hond terwijl schreeuwende kinderen vaak gratis mogen kamperen.

  Reageer
  2
  0
 6. O

  Natuurlijk gaat de hond, dat is een van de reden dat wij kamperen.

  Reageer
  0
  0
 7. BL
  Blockx Lieven

  Jazeker wij nemen steeds onze 5 Chihuahua’s mee overal naartoe en raadplegen daarvoor de ACSI gids om een geschikte Camping te vinden die ons wil verwelkomen.
  Met een grote loopren vast aan de Camper is het lekker genieten samen met de honden.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Poll: hond mee naar de camping?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation