ACSI FreeLife

Menu

Grote parkeerdrukte verwacht tijdens Caravan Salon 2018

Wie van plan is om dit jaar op de eerste zaterdag (25 augustus) de bekende Caravan Salon in Düsseldorf te bezoeken, zal zijn caravan of camper thuis moeten laten. Op die dag is parkeerplaats P1 namelijk al volledig bezet.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Salon Düsseldorf

Tijdens het eerste weekend van de Caravan Salon is Düsseldorf niet alleen de ontmoetingsplaats voor caravan- en campingfanaten, maar ook voor voetbalfans. Vanwege het Bundesliga-treffen tussen Fortuna Düsseldorf en FC Augsburg (aanvang 15:30) zullen er naar verwachting veel verkeersopstoppingen zijn, zowel voor als na de wedstrijd. Alle beschikbare plekken voor de nacht van 24 op 25 augustus zijn al volgeboekt.  Daarom wordt bezoekers van de Caravan Salon vriendelijk verzocht om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Met deze oproep hoopt de organisatie verdere drukte te voorkomen.

Gratis met het openbaar vervoer
Een online aangekocht ticket voor de beurs geeft de bezoeker recht op een reis met de Rheinbahn (tram en bus) in het tariefgebied van het Verkehrsverbund Rhein-Ruhr (VRR, 2e klasm, prijscategorie D). Neem tramlijn U78 Merkur Spielarena / Messe Nord of lijn U79 Messe Ost (afslag: Messe Ost / Stockumer Kirchstr.) om bij de beurslocatie te komen. Ook bus 722 (afrit: Messe Ost of Messe Center) brengt bezoekers snel naar de beurs. De reistijd tussen het centraal station van Düsseldorf en het treinstation Merkur Spielarena is ongeveer een kwartier.

Als je toch met je eigen camper of caravan naar de Caravan Salon wil gaan en nog geen ticket hebt gekocht, kies dan voor een andere dag dan zaterdag de 25e. Er is namelijk geen enkele kans dat je die dag ergens nog een plekje vindt. Meer informatie vind je op de site van de Caravan Salon.

Headerfoto: Messe Düsseldorf/ctillmann
Bron
: Camperjournal.com

Praat mee

Praat mee: Grote parkeerdrukte verwacht tijdens Caravan Salon 2018

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht