ACSI FreeLife

Menu

Ook Doréma, Alpenkreuzer en De Waard niet op kampeerbeurzen

Na de Erwin Hymer Group stopt ook de Sunshine Group (waar Doréma, Alpenkreuzer en De Waard onder vallen) haar deelname aan de Europese kampeerbeurzen tot het einde van 2020. De Sunshine Group noemt het onverantwoord om in deze tijd haar medewerkers en relaties bloot te stellen aan grote bezoekersaantallen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
caravan salon düsseldorf

“De noodzakelijke en langdurige voorbereidingen, de onvoorspelbaarheid van de situatie en eventuele verdere toekomstige maatregelen, dwingen ons helaas om op dit moment deze keuze te maken. Vanzelfsprekend blijven onze producten via onze dealers in diverse Europese landen en eigen showrooms voor De Waard in Roden en Heerde beschikbaar voor de consument en kunnen we hen ter plekke, maar ook via onze websites, informeren en adviseren over de producten”, laat CEO Marcel Boekman van de Sunshine Group in een persbericht weten.

Positief effect op lange termijn

“Op lange termijn verwachten we dat het coronavirus een positief effect heeft voor de kampeerbranche in het bijzonder: mensen zullen sneller kiezen voor kamperen en vakanties dicht(er) bij huis. Dit biedt zeer veel kansen voor ons. We zullen met onze merken in 2021 op de diverse nationale en internationale beurzen zeker van ons laten horen.”

Nog meer afzeggingen

Eerder werd bekend dat de Erwin Hymer Group (waar merken als Bürstner, Dethleffs, Eriba, LMC en Sunlight onder vallen) en de campermerken Pössl en Concorde dit jaar niet aanwezig zijn op de kampeerbeurzen. Aan dat lijstje van afmeldingen voor de kampeerbeurzen van 2020 kunnen inmiddels ook de namen van Lippert Components en Polyplastic worden toegevoegd. Lippert levert accessoires en onderdelen voor campers en caravans. Polyplastic maakt acrylramen voor kampeermiddelen.

Caravan Salon Düsseldorf

Ondanks alle afzeggingen staat de Caravan Salon Düsseldorf vooralsnog gewoon op de agenda. Begin deze maand maakte de organisatie van deze kampeerbeurs al wel bekend de opening een week uit te stellen.

Praat mee

Praat mee: Ook Doréma, Alpenkreuzer en De Waard niet op kampeerbeurzen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht