ACSI FreeLife

Menu

Ontdek de kampeertrends van 2014

Om de kampeertrends van 2014 aan het publiek te presenteren, organiseert de Nederlandse Kampeer- en Caravan Industrie (KCI) dit najaar het Nationaal Kampeer en Caravan Event in samenwerking met Bovag-dealers.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Het evenement vindt plaats van 19 tot en met 27 oktober. In deze periode presenteren verschillende Bovag-dealers de nieuwste caravans, campers, vouwwagens, voortenten en kampeeraccessoires en wordt er uitleg gegeven over de noviteiten van 2014.

Deelnemers Nationaal Kampeer en Caravan Event

Bezoekers genieten tijdens de actieperiode van tal van aanbiedingen en zijn de showroommodellen van 2013 tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. Een overzicht van welke dealers meedoen, wanneer ze geopend zijn en welke producten er te zien zijn per dealerbedrijf, vind je op KampeerenCaravan.nl.

Presentaties

Om alvast een idee te geven van wat je kunt verwachten, lichten we een tipje van de sluier. Dethleffs presenteert bijvoorbeeld de nieuwe camper Trend waarmee het merk inspeelt op de vraag naar betaalbare en compacte campers. Ook kun je onder andere de P.E.A.T. caravan van Tabbert zien. Deze caravan is ontworpen ter ere van het zestigjarig bestaan van het merk.

Een caravan die niet nieuw is, maar wel onder handen is genomen voor 2014, is de CaraOne van Weinsberg. Aan het model zie je zowel aan de buitenkant als in het interieur veranderingen.

Alternatief voor Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Het idee voor de presentatie van de nieuwe 2014 modellen bij de dealers is ontstaan om het gat te vullen dat achterblijft nu de Kampeer en Caravan Jaarbeurs niet doorgaat dit jaar. Leo Diepemaat, voorzitter van de KCI: “Uiteraard vind je op de Vakantiebeurs ook kampeernieuws, maar bij de dealerbedrijven is echt alles te zien. Om het publiek een zo breed mogelijk beeld te geven, organiseren we het Nationaal Kampeer en Caravan Event.” De KCI gaat ervan uit dat alle 150 Nederlandse dealers meedoen.

Praat mee

 1. a

  je krijgt geen compleet aanbod/overzicht van de kampeer-en caravan aanbieders maar een kleine selektie per aanbieder.
  heel vaak ontbreken de engelse ,m.i., toch wel een van de mooiste, caravans.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Ontdek de kampeertrends van 2014

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation