ACSI FreeLife

Menu

Online shoppen op de camping: ‘Belachelijk’

Uit een poll op onze website waarin we je vroegen of je wel eens online bestelt vanaf de camping om het op je kampeerplek te laten bezorgen blijkt dat het merendeel van de kampeerders aangeeft dat nooit te zullen doen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
102903r1f5

“Belachelijk, mensen worden steeds luier”, reageert Kaatje op het bericht. En Bart Vermeer zegt in zijn vakantie wel iets anders te doen te hebben dan in een catalogus koekeloeren.

Online shoppen op de camping

Slechts 3 stemmers op de poll geven aan iedere vakantie wel iets te bestellen. Ook Willem Haarsma bestelt wel eens iets en ziet dat niet als een probleem: “Als de besteller dit op de receptie aanmeldt met het telefoonnummer waarop hij of zij bereikbaar is, hoeft het geen probleem te zijn. De besteller kan dan zelf de handtekening zetten. Ook zou hij of zij op het dagdeel van aflevering in de buurt van de receptie kunnen zijn. Dat moet je voor het gemak over hebben.”

We stelden de vraag naar aanleiding van een bericht dat in augustus op de website van dagblad Metro verscheen. Daarin werd verteld dat campinghouders horendol worden van de vele pakketjes die kampeerders op de camping laten bezorgen. Wij waren nieuwsgierig naar jouw shopgedrag op de camping, dus stelden we de vraag ‘Bestel jij wel een wat online vanaf de camping om het op je kampeerplek te laten bezorgen?’

Het valt wel mee

In het Metro artikel is te lezen dat er kampeerders zijn die complete tuinsets, campingkoelkasten, radio’s en matrassen op campings laten afleveren. Maar onder de 338 kampeerders die op de poll hebben gestemd blijkt dat alleszins mee te vallen. De overgrote meerderheid geeft namelijk aan nooit online te zullen bestellen vanaf de camping om het vervolgens op de kampeerplek te laten bezorgen. 31 kampeerders zeggen het nooit te hebben gedaan, maar het lijkt ze wel handig. En 21 kampeerders hebben wel eens iets besteld en op de camping laten brengen. Slechts 3 kampeerders zegt iedere vakantie wel iets te bestellen.

Praat mee

Praat mee: Online shoppen op de camping: 'Belachelijk'

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht