ACSI FreeLife

Menu

Online shoppen maakt campings gek

Campinghouders worden horendol van de vele pakketjes die kampeerders op de camping laten bezorgen. Ze beginnen er langzamerhand overlast van te ervaren en zoeken extra opslagruimte of beraden zich op andere maatregelen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
6
6
ReactiesPraat mee

‘De gang staat tegenwoordig helemaal vol met afgeleverde campingkoelkasten’, zegt Jan van der Veen van Kampeerterrein Stortemelk op Vlieland.

Online shoppen op de camping

Dat is te lezen in het artikel van Metro, gepubliceerd op 13 augustus en geschreven door Anne-Fleur Pel. Complete tuinsets, campingkoelkasten, radio’s, matrassen, alles wordt besteld op het tijdelijke zomeradres.

Van der Veen, directeur van stichting Recreatiebelangen Vlieland waar het kampeerterrein onder valt, heeft dit jaar besloten geen aangetekende pakketten meer aan te nemen. ‘We weten niet wat erin zit, van wie het is. We hebben soms 3500 mensen staan. Als die allemaal wat bestellen, wordt dat veel.’

Lees het hele artikel (Campings balen van shoppen vanuit tent) op de Metrowebsite.

 • Vul hier jouw e-mailadres in.

Praat mee

 1. FK

  Het is belachelijk om een product op een camping te bestellen . Het afleveradres is dan toch niet jouw privé adres !!!. De campings die hiermee ooit mee te maken hebben moeten dit in hun reglement kenbaar maken?

  Reageer
  0
  0
 2. k

  belachelijk, mensen worden steeds luier. beroerd om ff het zelf te halen

  Reageer
  0
  0
 3. BV
  Bart Vermeer

  Tijdens vakantie heb ik wel wat anders te doen dan in een postorder catalogus te koekeloeren.

  Reageer
  0
  0
 4. b

  Als ik camping eigenaar was dat gaf ik het stanplaats nr door en als mensen er niet zijn dan neemt koerier het maar weer mee.
  De camping eigenaar is geen oplosmagazijn

  Reageer
  0
  0
 5. ih
  ineke hemmes

  Zo lang er nog middenstand bestaat kopen wij gewoon in de winkel. Je moet er iemand anders niet mee opzadelen. Je weet wat je nodig heb dus bestel het als je thuis ben en dan ben je een ander niet tot last.

  Reageer
  0
  0
 6. WH
  Willem Haarsma

  Ja, Incidenteel bestel ik wel iets op mijn kampeeradres. We staan er meestal voor een langere periode. Kortgeleden nog een sun select parasol.
  We staan op een verenigings terrein waar het meestal geen probleem is. (iedereen kent iedereen)

  Als de besteller dit op de receptie aanmeld met het telefoonnummer waarop hij/zij bereikbaar is hoeft het geen probleem te zijn. De besteller kan dan zelf de handtekening zetten. Ook zou hij/zij op het dagdeel van aflevering in de buurt van de receptie kunnen zijn. Dat moet je voor het gemak over hebben.

  Reageer
  1
  0

Praat mee: Online shoppen maakt campings gek

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation