ACSI FreeLife

Menu

Onbezorgd winterkamperen

Tijdens het winterkamperen zit je natuurlijk niet te wachten op pech. Laat staan tijdens de feestdagen. Dankzij de winterservice van Truma kan je op verschillende plekken in Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland ook in de eindejaarsperiode terecht voor pechhulp.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
truma winterservice

Servicetechnici van Truma staan ook dit jaar klaar voor de kampeerders die de kou trotseren. Van 24 tot en met 31 december staan zij op de volgende campings om pechhulp te verlenen. Campings in de buurt worden van daaruit uiteraard ook bediend.

Naturcampingpark Isarhorn, Mittenwald, Duitsland

Grüntensee Camping International, Wertach, Duitsland

Caravan Park Sexten, Sexten, Italië

Camping Aufenfeld, Aschau, Oostenrijk

Euro-Camp Wilder Kaiser, Kössen, Oostenrijk

Zwitserland

Ook in Zwitserland staat er kampeerpechhulp klaar. Van 24 tot en met 31 december biedt Truma een noodservice aan in de Zwitserse Alpenregio’s. In pechgevallen kan je hier contact opnemen met de Truma-servicepartners of de Truma-importeur Selzam AG. Via de website van Truma en de app vind je binnen no time een servicepartner in de buurt.

Telefonische hulplijn

De Truma service is telefonisch bereikbaar op het nummer 0049 8946172020. De noodservice telefoon is op 24 tot en met 26 december en op 31 december van 8.30 tot 14.00 uur bereikbaar. Op 1 januari biedt Truma geen winterservice aan. Het Truma servicecentrum bewaakt de telefoon op 27 tot en met 29 december van 9.00 tot 16.30 en op 30 december van 9.00 tot 16.00 uur. Vanaf 2 januari is de Truma service weer op de normale tijdstippen bereikbaar.

Praat mee

Praat mee: Onbezorgd winterkamperen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation