ACSI FreeLife

Menu

Olympisch kampioen Vos op fietsbeurs

Olympisch en wereldkampioen wielrennen Marianne Vos maakt haar opwachting op de fietsbeurs Bike Motion die van 12 tot en met 14 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Bike Motion belooft volgens de organisatie een groot fietsfeest te worden. Er is een groot aanbod aan sportieve fietsen, kleding, onderdelen en accessoires, stuntrijders en presentaties. De bezoekers krijgen volop de kans voor persoonlijke ontmoetingen met bekende namen uit de top van de wielersport.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Marianne Vos vrijdag aanwezig op de fietsbeurs

Wielrenster Marianne Vos wordt op vrijdag feestelijk ontvangen bij fietsfabrikant Giant (stand09.B049). Tijdens een meet en greet deelt zij handtekeningen uit en de fans kunnen de kans grijpen om samen met haar op de foto te gaan. Om 19.30 uur krijgt Marianne een speciaal voor haar ontworpen helm aangeboden door Shimano (stand 11.D010).

Italiaanse oud-professionals

In de stand van Tafi Cyclingwear (10.E044) is een of meer beursdagen de voormalige Italiaanse wielerprof Andrea Tafi van de partij. Tafi brak midden jaren negentig door als specialist in de klassiekers en zette onder andere de Ronde van Lombardije en Parijs-Roubaix op zijn naam. Ook Italiaanse wielrenner Michele Bartoli schreef vanaf midden jaren negentig menig klassieker op zijn naam, zoals de Ronde van Vlaanderen en Luik-Bastenaken-Luik. Bartoli geeft op zaterdag 13 en zondag 14 oktober acte de presence bij Biemme Sport (09.B049) voor foto- en signeersessies.

Rooks en Theunisse

Op het terras van het Wielercafé in hal 9 kunnen de beursbezoekers uitkijken naar een ontmoeting met oud-wielrenners Steven Rooks en Gert-Jan Theunisse. Dit wielerkoppel verkeerde binnen en buiten de koers vaak in elkaars gezelschap en heeft opnieuw de handen ineen geslagen. De heren komen op zondag 14 oktober naar de fiets beurs voor het signeren van hun nieuwe boek met de toepasselijke titel ‘Een koningskoppel herenigd’ en nemen uitgebreid de tijd voor ontmoetingen met hun fans.

Spectaculaire mountainbikediscipline

Meervoudig wereldbekerhoudster en wereldkampioene fourcross Anneke Beerten komt ook naar de fietsbeurs voor een signeersessie. Anneke heeft talent voor deze wielerdiscipline, een mix van downhill mountainbiken en fietscross. Zij is aanwezig bij de stand van Tehava/Isaac Cycle (09.A012) op zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur.

Lance Armstrong Foundation

Hoewel nog niet alle namen definitief zijn bevestigd, worden op de fietsbeurs nog meer beroemdheden verwacht. Op het terras van de Lance Armstrong Foundation in hal 10 worden ook ontmoetingen georganiseerd. Daarnaast kunnen bezoekers virtueel de Cauberg bedwingen.

Via Bikemotionbenelux.nl kunt u met korting kaarten kopen voor deze fietsbeurs. De openingstijden zijn op vrijdag 12 oktober van 12.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 13 oktober en maandag 15 oktober (vakdag) van 10.00 tot 17.00 uur.

Praat mee

Praat mee: Olympisch kampioen Vos op fietsbeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation