ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 1-2019: kampeerbestemmingen 2019

Laat de vakantievoorpret maar beginnen! Het is tenslotte weer de tijd van de lijstjes. Met ACSI FreeLife magazine 1-2019 kun je werken aan je vakantiewensenlijstje voor 2019.

Auteur
Timo de Boer
Datum
ReactiesReageer
De Vakantiebestemmingen van 2019

Traditiegetrouw wordt het jaar afgesloten met allerlei overzichten. Beste dit, beste dat, beste zus, beste zo. Variërend van de Top 2000 tot de verkiezing van politicus van het jaar. Wat me (Timo) zelf het meest is bijgebleven van 2018 is de warme zomer – inderdaad op nummer één in het lijstje van weerrecords – waar maar geen einde aan leek te komen. Heerlijk!

De Nederlandse campings beleefden een topseizoen. Niet alleen besloten veel mensen in eigen land te blijven, sommige kampeerterreinen bleven door de aanhoudend hoge temperaturen ook langer open. En ook in vele andere delen van Europa was het genieten op de camping.

Vooruitblik op een nieuw vakantiejaar

Behalve terugkijken op het afgelopen jaar, is het ook de tijd om vooruit te kijken en plannen te maken voor het nieuwe jaar. De voorpret kan beginnen! Waar ga ik dit jaar heen? Kaarten en reisgidsen komen bij mij daarvoor op tafel. Uren, dagen, weken breng ik door achter de laptop om alles tot in detail uit te zoeken.

Oké, ik geef het toe, ik heb af en toe moeite om te kiezen. en hoe meer ik reis, hoe langer mijn wensenlijstje wordt. Voor de ene bestemming die ik afstreep, komen er weer twee bij. Om jou als lezer op weg te helpen, hebben wij de kampeerbestemmingen die in 2019 extra bijzonder zijn om te bezoeken, verzameld in een special.

Wat denk je bijvoorbeeld van het Italiaanse stadje Matera? Volgend jaar de culturele hoofdstad van Europa. Wij zochten alvast voor je uit waarom de stad een bezoekje waard is.

Bakken vol tests

En zoals je van ons gewend bent hebben we ook weer bakken vol tests voor je in de aanbieding. Een proftest van de Fendt Saphir 560 SKM, een leeftest van de Tabbert Pep 540 E 2,3 en een leeftest van de LMC Musica 470 E bijvoorbeeld.

Maar ook vergeleken we de Hymer B Klasse en Exsis I en bekeken we welke basis beter beviel. Daarnaast onderwierpen we de alkoof Knaus Traveller en de Weinsberg Cara Compact Pepper 600 MEG aan uitgebreide tests. Ook probeerden we gasflesmeters uit, kregen we tentdoekles bij Ten Cate en maakten we een marktoverzicht van buscampers onder de 6 meter, levelsystemen en lichtmetalen wielen. Kortom: geen moment om je te vervelen!

Bestel het nieuwe nummer

ACSI FreeLife 1-2019 bestel je hier:

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 1-2019: kampeerbestemmingen 2019

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht