ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 8-2020: Winterkamperen en TestTour Karinthië

Waar kunnen we allemaal naartoe in de winter en straks in het voorjaar? In deze tijd is het een extra uitdaging om positief te blijven. Toch ligt je vrijheid in focussen op wat er wel kan. Vakantieregio’s zijn er ook druk mee. Het wintersportseizoen is in aantocht en in Zwitserland en Tsjechië is hard gewerkt om jou veilig van de besneeuwde natuur te kunnen laten genieten.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Sunlight winterkamperen

Je hoeft dus geen beren op de weg te zien. Al is de kans dat je in het Zwitserse Graubünden een beer tegen komt best aanwezig. In de special in ACSI FreeLife 8-2020 over winterkamperen lees je onder meer het verhaal van Timo die zich er uitleefde in de sneeuw.

Winterkamperen in Tsjechië

Als je op wintersport gaat, denk je waarschijnlijk niet zo snel aan Tsjechië. Toch kan je hier prima uit de voeten op de lange latten. In totaal kom je er meer dan 600 kilometer aan pisten tegen en het is er niet duur. Kortom veel sneeuw voor weinig geld.

Overwinteren

In de special ligt de focus niet alleen op winterkamperen. Ook overwinteren komt aan bod. Fervente camperaars Carla en Kees laten zich komende winter niet weerhouden om met hun camper naar de Spaanse Costa Cálida te gaan. Ze hebben een kampeerplek gereserveerd en wanen zich in het zonnige zuiden veiliger dan thuis, omdat het leven zich overwegend buiten afspeelt. Tijdens hun laatste overwinterreis interviewden ze verschillende medeoverwinteraars.

TestTour-dossier

ACSI FreeLife TestTour-kandidaten Sophia en Harm Peperkamp zijn ook sterren in het focussen op wat er wel kan. Ze kwamen tijdens hun reis door het Oostenrijkse Karinthië voor een onverwacht avontuur te staan, maar bij de pakken neerzitten kwam niet bij ze op. Je leest en ziet vanaf november hun belevenissen in het ACSI FreeLife TestTour-dossier.

Tests

Over testen gesproken. Uiteraard vind je in het nieuwe nummer van ACSI FreeLife weer een kostbaar en luxueus testpeloton. Dit keer komen twee trekauto’s uitgebreid aan bod. Autojournalist Mario Vos ging 100 procent elektrisch op pad met de Audi e-tron Quattro en in het TestTour-dossier staat de Volvo CX 40 in de papieren showroom.

Audi e-tron Quattro trekautoDe Audi e-tron Quattro is een van de trekauto’s die centraal staat in ACSI FreeLife 8-2020

Fendt, Adria en Bürstner

Qua caravans vind je in het nieuwe nummer drie smaken. In het TestTour-dossier delen Sophia en Harm hun ervaringen met de Fendt Bianco Selection 465 TG. Redacteur Katinka laat je kennismaken met de vernieuwde Adria Adora en in de uitgebreide proftest staat de Bürstner Averso Harmony Line 485 TS in het middelpunt.

Vlaggenschip iSmove

Voor de camperliefhebbers lees je in ACSI FreeLife 8-2020 het oordeel van redacteur Timo over de Weinsberg CaraSuite 600 MF. En last but not least laten we jou kennismaken met de kersverse aanwinst van Niesmann+Bischoff, de iSmove. Dit paradepaard van meer dan een ton is een van de meest opvallende campermodellen van 2021.

Voorproefje

Abonnees vinden het nieuwe nummer van ACSI FreeLife op dinsdag 10 november bij de post. Ook kan je hier alvast een voorproefje van het nieuwe nummer bekijken.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 8-2020: Winterkamperen en TestTour Karinthië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht