ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 8-2019: winterkamperen

De winter is in aantocht. Niet iedere kampeerder wordt direct enthousiast van het idee om met zijn caravan of camper de sneeuw op te zoeken. Maar winterkamperen is leuk!

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Winterkamperen Kabe

En niet alleen als je van skiën houdt. Sneeuwpret kun je op veel verschillende
manieren beleven. Zo ging redacteur Timo afgelopen winter sneeuwschoenwandelen in de Aletsch Arena in Zwitserland en maakte hij kennis met toerskiën in het Franse La Plagne.

Winters Antwerpen

Ook dicht bij huis kun je van de winter genieten. Redacteur Katinka ontdekte winters Antwerpen en natuurkenner Hans Peeters trok te voet langs de Kromme Rijn. Al deze winterse bestemmingen komen aan bod in de 58 pagina’s dikke winterspecial.

De kou ontvluchten

Daarnaast geven we je hierin praktische tips voor winterkamperen. Heb je echt helemaal niets met kou? Je leest er tevens in hoe je de winter kunt ontvluchten en waar het in Zuid-Europa lekker warm is. De lange donkere winteravonden zijn bij uitstek geschikt om plannen te maken voor een volgende kampeervakantie en misschien wel een nieuw kampeermiddel.

Dossier TestTour

Natuurlijk staat dit nummer weer vol met uitgebreide tests van caravans en campers waarmee je inspiratie kunt opdoen. Als je volgend jaar gratis op vakantie wil met een splinternieuwe camper of auto-caravancombinatie, raad ik je aan om je alvast op te geven voor de ACSI FreeLife TestTour 2020. Daarvoor blader je naar het dossier TestTour waar je meteen ook alles leest over de editie van 2019 die de deelnemers met een camper langs de Hanzesteden voerde.

Bestel ‘m alvast

Nieuwsgierig naar dit nieuwe nummer maar ben je geen abonnee? Bestel dan nu alvast ACSI FreeLife 8-2019 zodat-ie net als bij de abonnees op 12 november op de deurmat ligt. Het nieuwe nummer ligt vanaf 14 november in de boekhandel.

Bestel magazine

Praat mee

 1. TS
  Tini Schweinsbergen

  Heerlijk met de camper in de winter. Onze bestemming is meestal Eurocamp in Kössen. Nu met heerlijk warm buiten zwembad met uitzicht op de bergen.

  Reageer
  1
  0

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 8-2019: winterkamperen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht