ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 8-2018: Winterkamperen en TestTour

Waarom je caravan naar de stalling brengen als hij toch winterproof is? Steeds meer campings zijn het hele jaar door open, en daar maken wij als kampeerders graag gebruik van. ACSI FreeLife doet hier graag aan mee. In ACSI FreeLife 8-2018 lees je in onze special alles over winterkamperen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Sun Living_winterkamperen

Wat zijn bijvoorbeeld de ultieme wintercaravans? We lichten er twee merken uit waarmee je zeker bestand bent tegen extreem koude temperaturen.

Met een Sun Living in de sneeuw

Maar hoe brengt een kampeermidel dat niet speciaal is afgestemd op de winter het er vanaf in de sneeuw? Redacteur Rosanne testte het vorige winter uit met een halfintegraalcamper van Sun Living.

Overwinteren in Spanje

Zie jij de sneeuw het liefst voor de zon verdwijnen? Ook aan jou hebben we gedacht! Het zuiden van Europa telt namelijk een aantal mooie overwinterbestemmingen zoals de Costa Tropical in Zuid-Spanje. Reisjournalist Lex van der Bosch zocht voor ons uit waarom deze kuststrook zo populair is bij kampeerders.

TestTour

Wacht jij met smart op verhalen over de ACSI FreeLife TestTour 2018? Dan word jij in het speciale TestTour-dossier op je wenken bediend. In ASCI FreeLife 8-2018 lees je alles over de belevenissen van de vier testteams.

Grote kans dat jij na het lezen van deze verhalen gaat dagdromen over een rol als tester, als je dat van tevoren al niet deed. Je kan je nu al inschrijven voor de editie van 2019. Dus grijp je kans en meld je alvast aan. Wie weet komt die ene dagdroom uit en mag jij volgend jaar op pad met een splinternieuwe auto-caravancombinatie.

Elektrische camper

Redacteuren Timo en Sander beleefden hun eigen testtour. Zij toerden door het Vechtdal met een omgebouwde Nissan e-NV 200, de allereerste elektrische camper van Nederland. Daarnaast leggen we onder anderen de Dethleffs Generation 515 LE en de Bürstner Premio Plus 440 TK onder het vergrootglas.

Bestellen maar

Lijkt het jou wel iets om te gaan winterkamperen of ben jij gewoon een echte kampeergek? Neem dan een abonnement op ACSI FreeLife: hét kampeermagazine dat je acht keer per jaar op de hoogte houdt van alles wat er speelt in de kampeerwereld. In het magazine vind je uitgebreide tests van caravans, campers en trekauto’s, inspirerende kampeerbestemmingen en reisverhalen, kampeertips en trends.

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 8-2018: Winterkamperen en TestTour

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht