ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 7-2020: 40 pagina’s caravan- en campernieuws

2020 is een gek jaar, maar als je het met een positieve blik bekijkt, valt er wel degelijk wat van te maken. Dat liet ook de organisatie van de Caravan Salon Düsseldorf zien, waar je een groot gedeelte van de nieuwe caravan- en campermodellen kon zien. Ik (Katinka) was van tevoren sceptisch. Waarom wil je zoveel mensen bij elkaar brengen als we juist allemaal proberen afstand te bewaren?

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Caravan Salon_caravan_mondkapjes

Ik zag op tegen een bezoek, maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn scepsis en dus toog ik naar Düsseldorf om een beursbezoek zelf te ervaren. Ik was positief verrast over de aanpak van de beursorganisatie. Ja, ik moest even wennen aan het dragen van een mondkapje op de beursvloer, maar deuren stonden open en buiten hoefde het niet.

Extra brede looppaden

De looppaden waren extra breed en ook de nieuwe kampeermiddelen stonden heel ruim opgesteld. Bovendien werd er gecontroleerd op afstand, ventilatie en het gebruik van mondkapjes. Een mooi voorbeeld van kijken naar wat er wel kan.

Oktober Kampeermaand

Toch heb ik ook begrip voor de Nederlandse aanpak. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs gaat niet door en de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) introduceert daarmee Oktober Kampeermaand. Een maand waarin kamperen de klok slaat. Toen de KCI bij ons aanklopte met hun ideeën twijfelden wij geen moment om daar aan mee te werken.

Nieuws special

In dit oktobernummer brengen we daarom een stukje showroom bij jou thuis. We presenteren je alle caravan- en campernieuwtjes op maar liefst 40 pagina’s. Via de websites van de diverse merken plan je vervolgens eenvoudig jouw tripje naar de dichtsbijzijnde dealer. De Erwin Hymer Group heeft er bijvoorbeeld een mooie Slow Travel-campagne voor bedacht, maar ook andere merken en dealers hebben in oktober diverse acties.

ACSI FreeLife TestTour 2020

De testteams van de ACSI FreeLife TestTour 2020 zijn op pad gestuurd met vier Fendt-caravans van modeljaar 2021. Het was nog even spannend of ze op tijd af konden zijn, want de productie lag even stil door corona, maar het is Fendt gelukt. Onder andere twee indelingen van de Bianco Selection vormen een onderkomen voor de testteams. In ACSI FreeLife 7-2020 lees je welke 4 teams het zijn geworden.

Voorproefje en bestellen

ACSI FreeLife 7-2020 met daarin al het nieuws van 2021 valt op dinsdag 22 september bij de abonnees op de deurmat. Hier kan je wel alvast een voorproefje bekijken. Nog geen abonnee? Dan kan je het nieuwste nummer ook alvast online bestellen.

Praat mee

 1. GM
  G Muijderman

  Deze maand heb ik nog geen blad mogen ontvangen, we hebben een reis geboekt naar Noorwegen en er zou een abk bij zitten, klopt dat

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 7-2020: 40 pagina's caravan- en campernieuws

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht