ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 7-2019: Special stedentrips

Parijs 315. Lyon 474. Op weg naar je kampeerbestemming vormen steden vaak oriëntatiepunten. Een handige manier om te kijken hoe ver je nog moet naar de camping. Met je kampeermiddel laat je de steden misschien links liggen, zeker in het hoogseizoen. Zonde! In ACSI FreeLife 7-2019 brengen wij jou in de special Stedentrips alvast helemaal in de citymood.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Stedentrips_Deventer_ACSI FreeLife TestTour 2019
Stedentrips_buscamper_Sunlight_Moodbild_Camper

Zeker te weten dat er voor jou een mooie bestemming tussen zit in de uitgebreide top 11 van stedentrips. Timo trok voor de special Stedentrips naar het ‘Florence aan de Elbe’, oftewel Dresden.

Perfecte combinatie

Camperen en steden bezoeken vormen sowieso een perfecte combinatie. Lekker bivakkeren in de natuur met de levendigheid van een stad op steenworp afstand. Ze laten zich keer op keer verrassen door handige campings en camperplaatsen waarvandaan ze met hun vouwfiets of te voet gemakkelijk het bruisende stadshart bereiken.

Stedentrips met de buscamper

Voor een trip naar de Hanzesteden of grotere steden als Kopenhagen, Porto of Hamburg is een buscamper misschien wel het meest ideale kampeermiddel. Je rijdt er gemakkelijk het centrum mee in. Daarom hebben we in de special drie compacte buscampers vergeleken. Ben jij nog steeds op zoek naar je droomcamper? Dan kan je ook de mouwen opstropen en zelf een camper (om)bouwen. In het dossier Doe-het-zelf helpen we jou op weg en ben je straks klaar voor die stedentrip naar welke leuke stad dan ook.

Kersverse Tabbert getest

Is voor jou de caravan nog altijd de favoriet? Dan vind je in het nieuwe nummer een aantal kersverse caravanmodellen. Wat te denken van de Adria Astella, een combinatie van een sta- en toercaravan die ideaal is voor de seizoenskampeerder. Zelf testte ik een 2020-model, de Tabbert Booster. Deze middenklasser met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding is alleen verkrijgbaar in Nederland.

Vouwcaravan

Daarnaast presenteren we in ACSI FreeLife 7-2019 een nieuwe vouwcaravan van Hollandse makelij. Benieuwd welke? Bestel dan alvast het nieuwe nummer, zodat ACSI FreeLife net als bij de abonnees op 24 september op de deurmat ligt.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 7-2019: Special stedentrips

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht