ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 7-2018: 47 pagina’s wild avontuur

Volgens de omschrijving van het woordenboek is avontuur een onverwachte, spannende gebeurtenis. Een onderneming waarvan de uitkomst niet bij voorbaat vaststaat. De spanning die je voelt bij een safari bijvoorbeeld. ‘Ja! Daar! Olifanten!’

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Pyreneeën

Voor de special Wilde Avonturen in ACSI FreeLife 7-2018 ging fotograaf Jeroen Berends op zoek naar olifanten, leeuwen en ander wild in Zuid-Afrika. En of dat nog niet avontuurlijk genoeg is, ging hij ook nog zwemmen tussen de haaien. Redacteur Katinka zocht het wild dichter bij huis en trok naar de Belgische Ardennen voor een close encounter met de big five van Europa.

Offroad

Ben je in voor het onverwachte dan moet je soms buiten de gebaande paden treden. Hoe kan dat beter dan met een terreinwagen? Daarmee kom je op plekken waar je met een gewone auto niet kan komen. En in combinatie met een daktent kun je gaan en staan waar je wil. We reden een stukje mee met het ultieme offroadkampeervoertuig en praten je bij over de regels voor wildkamperen in Europa.

Paragliden, canyoning en steppen

Avontuur vonden we ook in de Hautes-Pyrénées. Een prachtig gebied om te wandelen. Maar speciaal voor deze special laat ik (Timo) je kennismaken met buitensporten die net even wat wilder zijn: paragliden, canyoningen en steppen… maar dan wel downhill.

Caravanrijtraining

Naast 47 pagina’s wild avontuur kom je in het nieuwe nummer weer voor iedere kampeerder wat wils tegen. Een verslag over de caravanrijtraining van zes deelnemers aan de ACSI FreeLife TestTour bijvoorbeeld. Gezinskampeerders Harald en Dianne, actievelingen Stephan en Kim en levensgenieters Jan en Mildred beleefden hun vuurdoop. Deze drie testteams kampeerden tijdens de TestTour voor de eerste keer met een caravan. Daarom gaven we ze een caravanrijtraining, zodat de testers met een zeker gevoel op pad konden gaan. Inmiddels rijden de teams rond als geroutineerde caravanners.

LMC Musica 470 E

Voor een uitgebreide terugblik op de TestTour moet je nog een nummer geduld hebben. In ACSI FreeLife 8-2018 blikken we uitgebreid terug op de belevenissen van de teams. Als voorproefje hebben we alvast de LMC Musica 470 E onder het vergrootglas gelegd. Dit model was tijdens de TestTour het onderkomen van Rob en Anna (testteam Cultuurliefhebbers).

Bestel ‘m alvast

Welke modellen verder nog voorbijkomen in ACSI FreeLife 7-2018? Voor de trekautotest ging autojournalist Mario Vos dit keer op pad met een Dacia Duster en we stellen je voor aan een wel heel speciale caravan? Benieuwd wat deze caravan zo bijzonder maakt en welke caravan- en campermodellen we hebben getest? Bestel dan alvast het nieuwe nummer, zodat ie op 25 september op de deurmat ligt. ACSI FreeLife 7-2018 ligt vanaf 27 september in de boekhandel.

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 7-2018: 47 pagina's wild avontuur

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht