ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 6-2020: Eropuit in Europa

De eerste kampeerders komen intussen weer terug van de camping. Vol verwachting worden ze aangeklampt door de buurman en buurvrouw om verslag uit te brengen. ‘En, merkte je daar iets van corona?’, ‘Moet je de hele tijd een mondkapje dragen?’, ‘Zijn er wachttijden voor het zwembad?’, zijn veelgestelde vragen. In ACSI FreeLife 6-2020 lees je interviews met kampeerders die naar Franrijk afreisden zodra de grens op 15 juni weer open ging.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
ACSI FreeLife 6 2020

Onze CEO Ramon van Reine keerde wat beduusd terug van zijn werkbezoek aan Italië. Niet eerder heeft hij meegemaakt dat het zo rustig was. “In de mooiste plaatsen in Europa is het nu voor de verandering eens rustig. Juist nu kun je steden als Florence en Venetië ontdekken. Je hebt die steden bij wijze van spreken voor jezelf!”, vertelt hij enthousiast. Het frustreert hem dat veel Nederlandse media inspelen op de angst die er bij mensen leeft. “Ik ben nu op een aantal campings in Italië geweest en het angstbeeld van de hele dag mondkapjes dragen klopt niet.”

Eropuit in Europa

In de special Eropuit in Europa vind je daarom volop reisinspiratie voor je volgende kampeervakantie in Europa. Kies voor cultuur snuiven in het Spaanse Catalonië of reis naar de Atlantische Kust van Frankrijk. Of volg één van de twaalf tips van redacteur Timo op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een yogasessie op een gletsjer?

Nazomeren in Noord-Holland

Blijf je toch liever dichter bij huis? Ook dan hebben we van alles voor je in petto. Ga bijvoorbeeld nazomeren aan de Noord-Hollandse kust. We hebben een reeks campings voor je verzameld vanwaar je uitzicht hebt op zee. Of zoek de adrenaline op in de Belgische Ardennen. Lekker dicht bij huis en dunbevolkt!

En meer…

Zoals je van ons gewend bent trakteren we je op tientallen pagina’s tests van nieuwe kampeermiddelen. En deze keer hebben we ook negen lichtgewicht vouwstoelen uitgeprobeerd.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 6-2020: Eropuit in Europa

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht