ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 6-2019: Nieuwsspecial en Koopgids

De komkommertijd is aangebroken. Een rustige periode waarin er weinig nieuws (en weinig handel) is. Van een komkommertijd is bij ACSI FreeLife absoluut geen sprake. We hebben namelijk ontzettend veel nieuws te vertellen! Zo brengen we in ACSI FreeLife 6-2019 alle 2020-primeurs van caravans en campers.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Toyota Crosscamp

Daarvoor reisden we heel Europa door en bezochten we alle persconferenties van caravan- en camperfabrikanten. Een flinke klus, maar nooit saai! In de uitgebreide nieuwsspecial van 44 pagina’s lees je er alles over.

Ford Transit Custom Nugget

Eén van de nieuwkomers van 2020 is de Ford Transit Custom Nugget. Redacteur Timo mocht als eerste Nederlandse journalist op pad met de compacte buscamper. In het opkomende kampeerland Slovenië kreeg hij de kans om het kampeerbusje van binnen en van buiten te leren kennen. En dat was bepaald geen straf.

Koopwijzer

Sta je zelf ook op het punt een (nieuwe) caravan of camper te kopen? Dan komt een groot deel van de inhoud van dit nieuwe nummer jou extra goed uit. In het dossier Koopgids vertellen we precies waar je allemaal op moet letten als je een kampeermiddel koopt. Van de verschillende bed- en keukenindelingen tot een overzicht van de verschillende typen campers. Super handig om deze koopwijzer goed door te nemen voordat je de zoektocht naar je nieuwe kampeermiddel begint.

Great West Way

Een nieuwtje op reisgebied is The Great West Way. Deze koninklijke route loopt van Bristol naar Londen en terug en is hartstikke nieuw. Een soort Route 66 van Groot-Brittannië. Redacteur Katinka mocht als een van de eerste reisjournalisten mee op verkenning en ontdekte leuke én lekkere plekken die je bezocht moet hebben als je de roadtrip aandurft.

De Hoge Veluwe en Brabant

Zoals gewoonlijk zochten we het ook weer dichter bij huis. Reisreporter en vogelaar Hans Peeters ging voor de rubriek Natuur om de Hoek op bezoek in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Katinka dook in Eindhoven en omgeving de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Noord-Brabant werd 75 jaar geleden als eerste provincie van Nederland bevrijd.

Bestel ‘m alvast

Nieuwsgierig naar dit nieuwe nummer en het nieuws van 2020 maar ben je geen abonnee? Bestel dan nu alvast ACSI FreeLife 6-2019 zodat-ie net als bij de abonnees op 13 augustus op de deurmat ligt. Het nieuwe nummer ligt vanaf 15 augustus in de boekhandel.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 6-2019: Nieuwsspecial en Koopgids

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht