ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 6-2018: 50 pagina’s primeurs

Loop jij in oktober ook over de beursvloer om de nieuwe camper- en caravanmodellen van 2019 te spotten? In het nieuwe nummer van ACSI FreeLife kun je alle primeurs alvast op papier bekijken. In een 50 pagina’s dikke special over de laatste trends en het nieuws voor modeljaar 2019 praten we je uitgebreid bij. Wat kun je nog meer verwachten in ACSI FreeLife 6-2018?

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Zwemmen, zeilen en surfen bijvoorbeeld. Genieten op en rond water kan op vele manieren. We gingen in het dossier Water & Meer op zoek naar alternatieve vormen van waterpret. Onze reiskaravaan ging op verkenning in en rondom de Noord-Italiaanse meren Ledro, Idro en Iseo, Lago Maggiore en de meren rond het Zwitserse Luzern en Interlaken.

Voortentduel

Meer of geen meer. Wie er op uittrekt met de caravan wil het liefst snel mogelijk klaar zijn met het opzetten van de voortent. Ben jij op zoek naar een nieuwe voortent? ACSI FreeLife brengt raad. Welke voortent zet je sneller op? Een cassetteluifel met voor- en zijwanden of een voortent met oppompbare luchtbuizen? We organiseerden een wedstrijdje voortent opzetten. In ACSI FreeLife 6-2018 lees je het verslag van dit voortentduel.

We zijn er Bijna!

Voortenten. In de kampeertelevisieserie We zijn er bijna! kom je er genoeg tegen. Wie We zijn er Bijna! zegt, komt al snel uit bij Martine van Os. Als vertrouwd gezicht van het programma heeft de presentatrice in acht seizoenen heel wat kampeermiddelen van binnen en buiten gezien. Maar viert Martine zelf ook vakantie in een huis op wielen? Je leest het in ACSI FreeLife 6-2018.

Westfalia Sven Hedin is terug

Eén van de modellen die bij Martine wellicht wel in de smaak valt, is de Westfalia Sven Hedin. Westfalia brengt deze legendarische buscamper opnieuw op de markt. Wie herinnert zich niet de eerste generatie uit de jaren zeventig en tachtig? Het nieuwe model is niet gebouwd op basis van de Volkswagen LT 28, maar diens opvolger, de veel modernere Crafter.

Primeurs 2019

Natuurlijk hebben we ook voor dit nummer nog veel meer campers, caravans en kampeeraccessoires getest. Benieuwd welke? Bestel dan alvast het nieuwe nummer, zodat ie op 14 augustus op de deurmat ligt. ACSI FreeLife 6-2018 ligt vanaf 16 augustus in de boekhandel.

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 6-2018: 50 pagina's primeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht