ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 5-2020: We mogen weer!

Stukje bij beetje worden steeds meer maatregelen in alle Europese landen versoepeld. Zo zijn vanaf maandag 15 juni toeristen weer welkom in ons land en gaan de toiletgebouwen op campings weer open.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
ACSI FreeLife_LMC Style

Kortom, het begint wellicht al te kriebelen om je caravan of camper weer vertrekklaar te maken. Het reizen zit ons tenslotte in het bloed. In ACSI FreeLife 5-2020 proberen we jou volop te kietelen om jou weer kampeerklaar te maken met reisverhalen over Flevoland, de Golf van Morbihan en het Duitse Unteres Odertal.

ACSI FreeLife TestTour 2020

Ondertussen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor een bijzondere reis naar Karinthië. Deze zonnigste regio van Oostenrijk met prachtige meren is dit jaar de bestemming van de ACSI FreeLife TestTour. In het nieuwe nummer lees en zie je alvast wat deze regio zo bijzonder maakt als kampeerbestemming. Achter de schermen zijn we ondertussen druk bezig om de kandidaten te selecteren die we daarvoor met een splinternieuwe Volvo en Fendt-caravan op pad mogen sturen. Wat een plaatje gaat dat worden in het ruige decor van Karinthië!

Pyramidenkogel (Flugaufnahmen) 2013-07-05

Dossier corona

Wie dit voorseizoen al op de camping heeft gestaan, kan waarschijnlijk beamen dat het nieuwe normaal ook daar zijn impact heeft. Tot 15 juni ben je op Nederlandse campings afhankelijk van privésanitair. Net als jullie waarschijnlijk ben ik razend benieuwd hoe kampeerders hiermee omgaan. In het coronadossier lees je het uitgebreide antwoord. In dit dossier vind je daarnaast allerlei handige accessoires die je kampeerplezier in deze coronatijd flink kunnen vergroten.

Testartikelen

De liefhebbers van de uitgebreide testartikelen worden weer op hun wenken bediend met verhalen over uiteenlopende modellen. Denk aan de LMC Style Comfort 440 D, Eriba Nova 530, Malibu Van Charming Coupé 600 en de VW Grand California 600. In de trekautotest staat dit keer de Nissan X-Trail in de spotlights.

Voorproefje

Kun je niet wachten tot dat het ACSI FreeLife op dinsdag 23 juni op de deurmat valt? Bekijk dan op onze website alvast een voorproefje. Ben jij nog geen abonnee, maar wil jij je alvast verzekeren van het nieuwe nummer? Dan kun je hier alvast ACSI FreeLife 5-2020 bestellen, zodat jij hem net als de abonnees op  23 juni binnen hebt. De nieuwe editie van ACSI FreeLife ligt vanaf donderdag 25 juni in de boekhandel.

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 5-2020: We mogen weer!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht