ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 5-2019: Smakelijk kamperen

Koken en kamperen. De één vindt vakantie een uitgelezen moment om even niet in de keuken te hoeven staan en gaat lekker uit eten. De ander trekt op de camping juist veel liever zelf de short aan. In de special Smakelijk kamperen pakken we voor beide type kampeerders flink uit met allerlei culinaire hoogstandjes.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Haute camping_smakelijk kamperen_foto Jeroen Berends

Onze eigen campingkok Tim Delissen kan in deze culinaire special natuurlijk niet ontbreken. In zijn rubriek Haute Camping schotelt hij ons in ieder
nummer de heerlijkste gerechten voor die je met eenvoudige middelen zelf op de camping kunt bereiden. Deze keer tortilla’s met gehakt, crème fraîche en chilisaus, dé guilty pleasure van Tim op een zwoele zomeravond.

Smakelijk kamperen, nooit zonder spaghetti

Radio 2 dj Timur Perlin verklapt ons dat hij niet op reis gaat zonder spaghetti, knoflook, chilipeper, olijfolie en zout. Zo kan hij overal waar hij is een bordje spaghetti aglio olio op tafel zetten.

Culinaire campingrestaurants

Ben je niet zo’n campingkok maar wel een fijnproever? Speciaal voor jou hebben we de beste culinaire campingrestaurants voor je op een rijtje gezet, net als smakelijke reisbestemmingen die je het water in de mond doen lopen. Smakelijk kamperen!

En wist je dat er zelfs een haring bestaat die eetbaar is? En dan heb ik het uiteraard niet over de vis, maar de haring die je gebruikt om je (voor)tent vast te zetten.

Willemstad aan het Hollands Diep

Naast alle culinaire inspiratie vind je in ACSI FreeLife 5-2019 ook weer volop reisinspiratie. Zelf bleef ik voor dit nummer dicht bij huis in Willemstad, Willemstad aan het Hollands Diep welteverstaan. In dit West-Brabants vestingstadje en de nabije omgeving komt de geschiedenis je tegemoet.

Het buitengebied van Willemstad werd eeuwen geleden op gezette tijden onder water gezet om de vijand buiten de stadspoorten te houden. Andere reisbestemmingen die voorbijkomen in het nieuwe nummer zijn de Texel, Haute-Loire, Andalusië en Marokko.

Geteste caravans

Is jouw nieuwe reisbestemming al bekend maar zoek je naar een nieuw kampeermiddel? Misschien past de Knaus Südwind 450 FU, Dethleffs c’joy 480 QLK of Fendt Saphir 560 SKM dan wel bij jou. In het nieuwe nummer lees je alvast de uitgebreide testervaringen van deze caravanmodellen.

Smakelijk kamperen, bestel ‘m alvast

Past dit nieuwe nummer precies bij jouw kampeerwensen maar ben je nog geen abonnee? Bestel dan direct het nieuwe nummer, zodat ACSI FreeLife 5-2019 op 25 juni op de deurmat ligt. Het nieuwe nummer ligt vanaf 27 juni in de boekhandel.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 5-2019: Smakelijk kamperen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht