ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 4-2022: Extra dik jubileumnummer

ACSI FreeLife viert in 2022 haar 10-jarige verjaardag! Voor dit extra dikke jubileumnummer is de redactie uitgebreid in de archieven gedoken. Daarnaast trakteren we onze lezers op extra reisinspiratie én staan er extra nieuwe campers en caravans in onze papieren showroom.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
shutterstock_2144057819_WEB

Een verjaardag gaat bij mij (Katinka) altijd hand in hand met een portie nostalgie. Zo hoor ik ieder jaar weer het verhaal waarin ik als vierjarig meisje met mijn blonde haren een Italiaanse barman dusdanig had betoverd dat ik de grootste ijscoupe ooit kreeg voorgeschoteld. Ik ben dol op dit soort verhalen.

Zoals het 10 jaar geleden begon

Zoals ik ook dol ben op de verhalen van ons technisch geweten Joop Stam. Samen met ACSI-directeur Ramon van Reine was hij al op pad om caravans te testen, voordat ik mijn eerste kampeervakantie beleefde. Hij kan er in geuren en kleuren over vertellen. Ramon vond het in 2012 hoog tijd om die testavonturen naar een hoger niveau te tillen met een eigen magazine. En dankzij samenwerking met enkele prestigieuze Duitse uitgevers van kampeerbladen, konden we vanaf toen het allerdikste kampeermagazine ooit maken.

Van de allereerste TestTour tot de Paradiso 2.0

Voor dit extra feestelijke nummer wat nu voor je ligt zijn we teruggegaan in de tijd. En dat levert een leuke collage op van wat er de afgelopen tien jaar zoal de revue is gepasseerd. Wat dacht je van de oude Tabbert die we hebben gepimpt? Of de allereerste TestTour in 2017 naar het Italiaanse Piëmont? Of kent u deze nog, nog, nog….:de vouwcaravan Paradiso 2.0 werd eind 2016 geïntroduceerd en trok veel bekijks.

10 jaar ACSI FreeLife in cijfers

Op de pagina Achter de schermen delen we onze mooiste herinnering aan 10 jaar ACSI FreeLife. Aan nostalgie dus geen gebrek. Ik kwam na de eerste uitgave de redactie al versterken.  Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel pagina’s, artikelen en magazines ik ondertussen heb mogen maken. Gelukkig heeft Sander die cijfers op een rijtje gezet. Ik hoop dat je er net zo van geniet, als wij er van hebben genoten om het te maken. Ik wens je een fijn feestje en wellicht tot ziens op de camping!

Verzeker je van deze ultieme bewaareditie

Kortom, deze jubileumeditie mag je absoluut niet missen. Voor abonnees valt deze nieuwe editie van ACSI FreeLife in de week van 10 mei op de deurmaat. Nog geen abonnee? Dan kan je deze ultieme bewaareditie vanaf 2 mei ook online bestellen.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 4-2022: Extra dik jubileumnummer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht