ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 4-2020: Ga toch wandelen

Wanneer mogen we weer onze woonplaats uit en de campingpoort door? Dat is de grote vraag die bij jou én bij ons als redactie continu in de lucht hangt. De campings zien hun voorseizoen verloren gaan.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Wandelen_Sächsische Schweiz

Desondanks bespeuren we bij campingeigenaren in Europa volop creativiteit om invulling te geven aan het nieuwe kamperen, zo blijkt uit navraag bij campings en campingketens. Van all-in-sanitair en dixies op de camping tot ozongeneratoren in de receptie. In een uitgebreid artikel in ACSI FreeLife 4-2020 dat we de komende tijd voor een groot gedeelte ook delen op deze website, geven we je een uitgebreide update hoe campings omgaan met de coronacrisis.

Dagdromen en wandelen

Vanuit huis heeft de redactie in elk geval weer hard gewerkt om er weer een kampeerdagdroomfeest van te maken.  Dan ben jij tenminste goed voorbereid voor het moment dat we straks langzaamaan onze (kampeer)vrijheid weer terug te hebben.

Wandelspecial

Zo geven we in de wandelspecial van 34 pagina’s een top 8 van mooiste nieuwe wandelroutes In deze special komen bestemmingen voorbij als ‘de tuin van Griekenland’ (oftewel Grieks-Macedonië), de Sächsische Schweiz, Strada del Ponale aan het Gardameer en het Oostenrijkse Kleinwalsertal. Voor een wandeling dicht bij de deur trakteren we je op drie hotspots op de Veluwe.

Testartikelen

Zoals je van ACSI FreeLife bent gewend, hebben we ook voor dit nummer weer volop getest. We stellen je voor aan een bijzonder lichte caravan en een excentrieke stijl, de Dethleffs Coco Lounge. Verder pakken we in het nieuwe nummer uit met onder meer de Sterckeman Starlett Comfort en beoordeelt testteam Cultuurliefhebbers hun kampeeronderkomen van de ACSI FreeLife TestTour 2019, de LMC Element. Als trekauto neemt autojournalist Mario Vos dit keer de Kia Xceed 1.4 mee op pad.

Vanaf 12 mei beschikbaar

Ben jij weer bijna door je leesvoer, dan moet je nog wel even geduld hebben voordat je ACSI FreeLife 4-2020 in je handen hebt. Het nieuwe nummer valt dinsdag 12 mei op de deurmat bij de abonnees en ligt vanaf 14 mei in de boekhandel. Het magazine is natuurlijk ook online te bestellen, zodat jij het nieuwe nummer net als de abonnees 12 mei krijgt thuisgestuurd.

Bestel ACSI FreeLife 4-2020

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 4-2020: Ga toch wandelen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht