ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 4-2019: Kamperen met je hond

Gaat jouw hond ook mee naar de camping? Steeds meer kampeerders nemen hun trouwe viervoeter mee op vakantie. Voor de redactie van ACSI FreeLife reden te meer om voor het nieuwe nummer in de belevingswereld van Bello en zijn kameraadjes te kruipen. In de 50 pagina’s tellende special vind je alles over kamperen met je hond.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Kamperen met je hond

Zo’n vakantie met een huisdier vergt natuurlijk extra voorbereidingen. Hoe voorkom je dat je hond ziek wordt of oververhit raakt? Hoe zorg je ervoor dat je hond zich niet verveelt? Welke camping zou jouw hond uitkiezen? Wat neem je allemaal mee als je viervoeter mee gaat kamperen? In deze dubbeldikke special in ACSI FreeLife 4-2019 vind je de uitgebreide antwoorden.

Vakantieliefde voor je hond?

Daarnaast lees je waarom je hond een muilkorf nodig heeft en hoe je op een gemakkelijke manier een vakantieliefde kunt vinden voor je trouwe vriend. Snel even naar de campingwinkel? Dan is het wel zo fijn als jij je hond even achter kunt laten. Fervent hondenkampeerder Ria testte voor deze special de PetPeg van Peggy Peg uit, waarmee je hem of haar veilig kan aanlijnen. De Peggy Peg is een grondanker met een schokdemper voor aangelijnde huisdieren tot maximaal 45 kilogram.

Wandeldossier en testverhalen

Wandelliefhebbers vinden in ACSI FreeLife 4-2019 eveneens volop informatie en inspiratie. In het wandeldossier lees je alles over de mooiste wandelbestemmingen.

Zoals je van ons gewend bent, hebben we ook voor het nieuwe nummer volop getest. Autojournalist Mario Vos en redacteur Timo gingen op pad met een Ford Focus Wagon met daarachter een Dethleffs c’go 415 QL Spring Edition. Hun ervaringen lees je terug in ACSI FreeLife 4-2019. Het Italiaanse campermerk Mobilvetta maakt in het nieuwe nummer haar testdebuut met de K-Yacht 79 Tekno Design.

ACSI FreeLife 4-2019

Wil jij zo snel mogelijk het nieuwe nummer in je handen hebben? Bestel dan direct het nieuwe nummer, zodat ACSI FreeLife 4-2019 op 14 mei op de deurmat ligt. Het nieuwe nummer ligt vanaf 16 mei in de boekhandel.

Praat mee

 1. AB
  Angélique Bessems

  Ook op Camping JOCOMO Parc, gelegen te Lanaken aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen, zijn honden welkom! Er is een omheind honden losloopgebied van meer dan 15 000m² aanwezig waar de viervoeter in alle vrijheid kan en mag loslopen.

  Reageer
  2
  0

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 4-2019: Kamperen met je hond

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht