ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 4-2018: Aan de wandel

Het kunstwerk op de foto hieronder is een beloning na een lekkere, lange wandeling. Hier in Trentino, op het dak van Italië, sta je oog in oog met indrukwekkende kunstinstallaties waarin het landschap en jijzelf de hoofdrol spelen. Het is een van de voorbeelden in onze wandelspecial hoe inspirerend en leuk wandelen kan zijn.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Italië Trentino Val Fiemme_wandelen

Dat vinden ook de camping-eigenaren Bert en Mien van Kampen, die in de Tsjechische regio Hradec Králové het wandelen enthousiast promoten en Paulien mee op stap namen. En wat dacht je van de Franse Jura, waar je letterlijk met je hoofd in de wolken loopt.

Tips van wandelcoach Bart

Maar er is natuurlijk meer nodig om lekker te kunnen wandelen. We vroegen wandelcoach – ja, die hebben we ook in het vlakke Nederland – Bart Putman hoe je volgens het boekje moet lopen en zo de kans op blessures zo klein mogelijk kunt houden.

Dossier Kampeerklaar

Naast 28 pagina’s aan wanderoutes- en tips vind je in het nieuwe nummer van ACSI FreeLife een goedgevuld dossier. Hierin kom je van alles tegen over het kampeerklaar maken van je caravan of camper. Je leest in dit dossier van 21 pagina’s over waterhygiëne, het bevestigen van de losbreekkabel en ventielen. Om ervoor te zorgen dat je soepel je caravan instapt, hebben we voor dit dossier twaalf opstapjes getest.

Bestel ‘m alvast

Benieuwd welke nieuwe caravans, campers en trekauto we dit keer binnenstebuiten hebben gekeerd? Bestel dan alvast het nieuwe nummer, zodat ie op 15 mei op de deurmat ligt. ACSI FreeLife ligt vanaf 17 mei in de boekhandel.

Praat mee

 1. GL
  Gerard van Leeuwenkamp

  Ik zie erg uit naar het nieuwe nummer
  Wanneer kan ik hem in de brievenbus verwachten?

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 4-2018: Aan de wandel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht