ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 3-2022: Fietsen en TestTour Bern

Een kampeervakantie zonder fiets. Kun jij het je nog voorstellen? Fietsen is ongekend populair. Toch moet ik me als fietsliefhebber nog weleens verantwoorden. ‘Zorg wel dat je ook uitrust tijdens je vakantie. Vergeet niet te genieten!’, krijg ik te horen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Tsjechië_fietsen langs het IJzeren Gordijn

Maar juist op mijn smalle zadel kom ik tot rust en geniet ik volop van de omgeving. En ja, als ik zie dat de weg omhoogloopt, kan ook ik het niet laten. Dan ga ik op mijn pedalen staan. Tandje erbij!

Fietsen langs het IJzeren Gordijn

Gaan kamperen en fietsen voor jou ook hand in hand? Dan kom je in het nieuwe nummer van ACSI FreeLife volop aan je trekken. Onze jaarlijkse fietsspecial is dit jaar goed voor 30 pagina’s fietsplezier. Reisreporter Robert van Weperen fietste voor ACSI FreeLife door het Tsjechië van toen en tegenwoordig. Hij volgde de IJzeren Gordijnroute en genoot van de gerijpte stilte, kastelen en badhuizen en nog veel meer.

Tour de Luxemburg

Onze andere reisreporter Egbert Jan Riethof maakte een fietstrip door het land dat de meeste kampeerders voorbijrijden. In Luxemburg vergaapte hij zich aan de prachtige fietsinfrastructuur van het Groothertogdom.

E-biketest

Redacteuren Timo en Katinka gingen op de pedalen staan voor een test met een Advanced Ebike. Deze hoogwaardige e-bikes van dit merk komen regelmatig als beste uit de test en worden met de hand gemaakt door slechts één (!) monteur. Uiteraard hebben we ook aandacht voor de nieuwste fietsgadgets, fietsendragers en andere nieuwtjes.

Fietsen_Advanced Ebike

TestTour Berner Oberland

Naast alle fietsinspiratie vind je ACSI FreeLife alweer het vierde en laatste dossier over de ACSI FreeLife TestTour 2021 in het Berner Oberland. Dit keer kijken we mee met de ervaringen van Theo en Antoinette van team Actievelingen. Naast artikelen over hun splinternieuwe auto-caravancombinatie vind je in het nieuwe nummer drie reportages over hun belevenissen in de regio’s Lenk im Simmental, de Regio Interlaken en de Jungfrau Regio.

Caravan- en campertests

Tot slot hebben we zoals je gewend bent van ACSI FreeLife weer volop aandacht voor nieuwe kampeermiddelen. In de proftests staan dit keer toevallig twee Dethleffs’ centraal, de Dethleffs Beduin Scandinavia 550 RD bij de caravans en de Dethleffs Globebus T6 bij de campers. In de kortere leeftests staan de gezinscaravan Tabbert Da Vinci 550 KD en de camper Eura Mobil V 635 HB in de papieren showroom.

Veel leesplezier!

Kun je niet wachten tot het moment dat je deze nieuwe uitgave weer uit het folie kan trekken? Editie 3-2022 ploft dinsdag 29 maart op de deurmat en hij ligt vanaf 31 maart in de boekhandel. (Nog) geen abonnee? Verzeker je dan via de link hieronder van deze fietsrijke editie.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 3-2022: Fietsen en TestTour Bern

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht