ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 3-2021: Upgrade je kampeermiddel

Heb jij je camping al geboekt? De lente is begonnen en daarmee ook het nieuwe kampeerseizoen! Ondanks de onzekerheid is de drang om eropuit te gaan groter dan ooit.

Auteur
Sander Cox
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
YUpgrade je kampeermiddel_Truma_iNetSystem

97 procent van de meer dan 10.000 ondervraagde Nederlandse kampeerders zegt kampeerplannen te hebben voor dit jaar. Dit blijkt uit onderzoek dat ACSI in februari deed.

Handige apps

In het nieuwe nummer vind je volop inspiratie om je kampeermiddel op te frissen en te upgraden. Zo ben je klaar voor de start! In de special Upgrade je kampeermiddel geven we een overzicht van handige apps en apps die zowat de hele bediening van je kampeermiddel overnemen.

Special Upgrade je kampeermiddel

Movers getest

Je zou bijna vergeten dat er ook nog functies zijn die je niet kunt bedienen met je smartphone. Zoals het manoeuvreren van je caravan. In de special vergelijken we twee betaalbare movers van Reich en Truma.

Lente in de Biesbosch

Voor het beladen van je kampeermiddel bestaat (nog) geen app. Daarvoor ben je aangewezen op je eigen gezonde verstand en tips van anderen. Wist je bijvoorbeeld dat er krattensystemen bestaan waarmee je jouw campergarage optimaal kan benutten? Om alvast in groene sferen te komen, neemt natuurkenner Hans Peeters je deze keer mee naar de uitgestrekte wateren van de Biesbosch.

Boeken maar

Met al die upgrades en inspiratie staat niets je nog in de weg om je kampeervakantie te beginnen. Oh ja, vergeet niet je kampeerplek te reserveren via Eurocampings.nl

Bestel ‘m alvast

Ben jij (nog) geen abonnee maar is dit nummer op jouw kampeerlijf geschreven? Verzeker je dan alvast van deze editie 3-2021 van ACSI FreeLife magazine, zodat je het nieuwe nummer net als de abonnees op dinsdag 30 maart krijgt thuisgestuurd.

Bestel nummer

Praat mee

 1. P

  30 maart is onmogelijk op 9 april

  Reageer
  0
  0
  1. E

   Het artikel is van 19 maart en dan is 30 maart wél mogelijk.

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 3-2021: Upgrade je kampeermiddel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht