ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 3-2020: 68 pagina’s fietsen en kamperen

Zeg eens eerlijk, kan jij je nog een kampeervakantie voorstellen zonder fiets? Waarschijnlijk niet. Traditiegetrouw zijn wij als redactie voor de april-editie van ACSI FreeLife op de pedalen gaan staan. In onze extra dikke fietsspecial van 68 pagina’s laat Timo jou zien welke routes niet mogen ontbreken op jouw fietsbucketlist.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
fietsen_Alpen-Adria-Radweg-01

Reisreporter Margot volgde voor deze special de Deense Oostzeeroute en ontdekte waarom deze route vorig jaar nog werd uitgeroepen tot Fietsroute van het Jaar.

Voor-, achterop of in je kampeermiddel?

Het liefste neem je natuurlijk je eigen vertrouwde tweewieler mee naar de camping maar hoe en waar vervoer je hem het beste: voor-, achterop of in je camper of caravan? Op dit gebied fietsen we jou een heel stuk wijzer. Zelf was ik (Sander) benieuwd hoe je als reisleider van georganiseerde fietsreizen een peloton in goede banen leidt. ACSI-reisleiders Nico en Verina geven op pagina uitgebreid antwoord.

Veerbootdiensten

Voordat je al die mooie kampeerbestemmingen hebt bereikt en je de omgeving kan gaan rond fietsen, kan je lang onderweg zijn. Dankzij talloze veerbootdiensten ben je niet meer afhankelijk van het Europese vasteland en kan je met je vertrouwde combinatie of camper én je vertrouwde rijwiel de mooiste tochten fietsen. In een actueel overzicht zetten we alle belangrijkste veerbootschema’s op een rij.

Combinatie Mercedes-Elddis

Sta jij tijdens jouw eerstvolgende kampeervakantie met een nieuwe caravan of camper op de veerboot? In het nieuwe nummer komen weer aardig wat mooie modellen voorbij. Zo gingen Mario en ik in West-Friesland op pad met een Mercedes-Benz B 200 en daarachter een superdeluxe Elddis.

De testmodellen

Daarnaast komen in ACSI FreeLife 3-2020 Adria Altea 552 PK en de Dethleffs c’go 415 QL Spring Edition voorbij. Deze Dethleffs was vorig jaar nog het onderkomen van Testteam Gezinskampeerders tijdens de ACSI FreeLife TestTour 2019 in Wallonië. Ben jij meer van de campers? In dat geval kan jij je verheugen op testverhalen van het Franse merk Dreamer (D62 Select Limited) en de Malibu T 490 E.

Fietsen Saksen Elbe

Bestel ‘m alvast

ACSI FreeLife 3-2020 met daarin de dubbeldikke fietsspecial valt op dinsdag 31 maart op de deurmat bij de abonnees en ligt vanaf 2 april in de boekhandel. Het magazine is natuurlijk ook online te bestellen, zodat jij het nieuwe nummer net als de abonnees 31 maart krijgt thuisgestuurd. Ga toch fietsen!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 3-2020: 68 pagina's fietsen en kamperen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht