ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 3-2019: 42 pagina’s fietsplezier

Zeg eens eerlijk, kan jij je nog een kampeervakantie voorstellen zonder je tweewieler? Sinds je hem met één druk op de knop al rijdend kan opvoeren, fietsen de e-bikes massaal de showroom uit. In 2018 waren dat er ruim 400.000.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Fietsen Tom Lamm

Tegenwoordig zijn er fietsen in allerlei soorten en maten. Onder kampeerders wint de elektrische vouwfiets flink aan populariteit. Voor de fietsspecial in ACSI FreeLife 3-2019 maakten we een testritje op twee van deze compacte tweewielers. De redactie wilde wel eens weten hoe het is om met extra power de pedalen rond te trappen. Rondom het Italiaanse Gardameer beleefde Timo zijn e-vuurdoop op een elektrische mountainbike. Turbo aan en fietsen maar!

Dossier Veerbootovertochten

Gaat jouw fietsreis dit jaar naar een zonnig eiland als Corsica of Sicilië? Dan kan je er niet omheen. Je rijdt je kampeermiddel op de veerboot en voordat je het weet ben je honderd kilometer verder zonder dat je hoeft op te letten. In het dossier Veerbootovertochten praten we jou helemaal bij zodat jij met een gerust kunt overvaren en alvast kunt uitrusten voor je eerstvolgende fietstocht.

Asperges Noord-Limburg

Naast de 42 pagina’s tellende special met alles over fietsen en een dossier op maat voor de kampeerders die het water oversteken, hebben we veel meer voor jou in petto. Nu het voorjaar aanbreekt en de fiets weer uit de schuur kan, staat ook de tijd van het witte goud weer op het punt van beginnen. Noord-Limburg is een van die gebieden waar je de ene na de andere aspergeteler tegenkomt. In ACSI FreeLife 3-2019 lees je alles over (de invloed van) deze aspergestreek bij uitstek.

Testmodellen

Zoals je van ons gewend bent, heeft de redactie ook weer volop getest. Autojournalist Mario Vos ging dit keer op pad met de Subaru XV 2.0 Premium. Ik ging op pad met de Adria Altea 542 PH, een ruimte instapcaravan met eindkeuken. Andere testmodellen die in het nieuwe nummer voorbijkomen zijn de excentrieke Eriba Troll 530 Rockabilly en de Knaus Sport 420 QD Silver Selection. Bij de campers staan de Chausson Twist 594 en de Eura Mobil Profila T 675 B in de schijnwerpers.

De caravan van de toekomst

Fantaseer jij ook wel eens over het kampeermiddel van de toekomst? Je bent niet de enige. In het nieuwe nummer geven we onze lezers graag een vleugje science fiction mee. We stellen je voor aan de caravan en camper van de toekomst.

Nog even geduld

Wil jij zo snel mogelijk het nieuwe nummer in je handen hebben? Bestel dan direct het nieuwe nummer, zodat ACSI FreeLife 3-2019 op 2 april op de deurmat ligt. Het nieuwe nummer ligt vanaf 4 april in de boekhandel.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 3-2019: 42 pagina's fietsplezier

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht