ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 2-2021: Start2Camp, voorjaar en TestTour

Gezien de weersvoorspellingen van de komende dagen lijkt de lente nog ver weg. In het nieuwe nummer van ACSI FreeLife magazine zijn sneeuw en winterkamperen alweer passé en vieren we alvast de start van het voorjaar. Zo trekt natuurjournalist Hans Peeters voor ACSI FreeLife gewapend met verrekijker en fotocamera naar de Friese Greidhoeke.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Start2Camp_Bollenstreek

Met prachtige plaatjes en gedetailleerde beschrijvingen neemt Hans je mee in de ontwakende lente en de wereld van de broedende weidevogels. Hans is lang niet de enige die er is achter gekomen dat je niet per se de grens over hoeft voor een geslaagde kampeervakantie.

Special Start2Camp

Heb jij het afgelopen jaar ook opvallend veel vragen gekregen van hoe het nu precies is om te kamperen? Uit de stijgende verkoopcijfers blijkt dat kamperen in opkomst is. Daarom brengen wij dit nummer de special Start2Camp. Hiermee kun jij je basiskennis over kamperen bijspijkeren, zodat je altijd een pasklaar antwoord hebt voor je nieuwsgierige buurman.

Dossier TestTour 2020 Karinthië

In ACSI FreeLife 2-2021 staan we net als in de vorige twee uitgaven ook weer uitgebreid stil bij de TestTour 2020 in Karinthië. In dit nummer weet testteam Levensgenieters de schijnwerpers op zich gericht. Daarin komen de ervaringen met hun testcombinatie – Fendt Tendenza 515 SG + Volvo V60 Recharge T8 AWD – en hun reisbelevenissen uitgebreid aan bod.

Elektrische trekautotest

Een andere auto-caravancombinatie die in het nieuwe nummer centraal staat, wordt gevormd door een Weinsberg CaraCito en een Polestar 2. In ACSI FreeLife 2-2021 lees je alles over deze volledig elektrische trekauto en allereerste gasloze caravan. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je op deze website en via ons YouTube-kanaal binnenkort ook de bijbehorende video’s bekijken.

Weinsberg CaraCito_Polestar 2

Voorproefje

Abonnees vinden het nieuwe nummer van ACSI FreeLife op dinsdag 16 maart bij de post. (Nog) geen abonnee? Dan kan je via de link hieronder ACSI FreeLife 2-2021 ook los bestellen. Bovendien kan je hier alvast een voorproefje van het nieuwe nummer bekijken.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 2-2021: Start2Camp, voorjaar en TestTour

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht