ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 2-2019: Premières en innovaties

Staat jouw camper of caravan op stal maar sta jij alweer te trappelen om eropuit te gaan? Het voorjaar is in aantocht. ACSI FreeLife zegt ga ervoor en haal je geliefde kampeermiddel maar naar buiten. Daarom pakken we in de Voorjaarsspecial in ACSI FreeLife 2-2019 flink uit met de nieuwste modellen en innovaties.

Auteur
Sander Cox
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
Innovaties_Niesmann+Bischoff
Oldtimer combinatie

Fris je kampeermiddel op – bijvoorbeeld met de uitgebreide vakantiecheck in ons Doe-het-zelf-dossier – en zet hem ergens in de kampeerwei. Bijvoorbeeld in Harlingen en op Terschelling. Onze fotograaf Jeroen Berends trok daar naar toe en maakte naast mooie plaatjes een leuke reportage.

European Innovation Award

Je bent niet de enige die graag in Nederland op vakantie gaat. Uit recent vakantie-onderzoek blijkt dat in 2018 44 procent van de 39,9 miljoen vakanties in Nederland is gevierd. En zo werd er op de eerste kampeerbeurzen van dit jaar nog veel meer nieuws gedeeld. Als nieuwsgierige koeien stonden redacteuren Timo en Katinka met hun neus vooraan tijdens de CMT Stuttgart. Vandaar dat we in het nieuwe nummer uitpakken met de special Voorjaarsjournaal.

Timo en Katinka kwamen in Stuttgart ook in actie. Samen met vijftien andere Europese kampeertijdschriften stemden zij op allerlei innovaties. Meer dan 200 kampeerproducten hadden zich verzameld voor een feestelijke awardshow. Alle winnaars van de European Innovation Awards vind je terug in het Voorjaarsjournaal.

Oldtimer combinatie

Naast alle premières en innovaties lees je in ACSI FreeLife 2-2019 alles over modellen als de Eriba Living 560, de Kabe Classic 470 XL KS en de Eura Mobil Integra Line 695 QB. Autojournalist Mario Vos testte voor dit nummer een Volvo XC40. Redacteur Timo stapte terug in de tijd en reed een stukje mee met een wel heel bijzondere oldtimer combinatie (zie tweede foto).

Weet jij al welk merk caravan dit is? Bestel dan direct het nieuwe nummer, zodat ACSI FreeLife 2-2019 op 19 februari op de deurmat ligt. Het nieuwe nummer ligt vanaf 21 februari in de boekhandel.