ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 1: kamperen anno 2022

Hoe gaan we kamperen in 2022? En waar gaat de reis naartoe? Hoe ziet het kamperen er in de toekomst uit? Dit en nog veel meer lees je in ACSI FreeLife 1-2022. Met het kakelverse magazine trappen we ons tienjarige jubileum af met een hoop feestelijke cadeaus. Hierbij alvast een voorproefje.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
header jubileum nummer 1

2022 is voor ons een jaar met een gouden randje, want we blazen alweer tien kaarsjes uit. We vieren onze verjaardag heel graag met onze abonnees. Daarom pakken we in editie 1 flink uit. Want wie jarig is, die trakteert. Bijvoorbeeld op een elektrische vouwfiets! Om kans te maken op deze fantastische prijs hoef je alleen maar abonnee te zijn van ACSI FreeLife magazine. Maar er zijn nog tientallen andere prijzen te winnen in ons prijzenfestival. Ook online vieren we onze verjaardag, dus houd onze website in de gaten!

10 vragen aan

In het kader van ons 10 jarig jubileum introduceren we ook een nieuwe rubriek: 10 vragen aan… In deze allereerste editie praten we met Ramon van Reine, directeur van ACSI en oprichter van ACSI FreeLife magazine. Hij deelt zijn visie op kamperen – 10 jaar geleden, nu én in de toekomst. Hij heeft het onder meer over duurzaamheid, een trend die de laatste jaren in opkomst is en in 2022 opnieuw een hot item is. En zo stippen we nog enkele kampeertrends aan die we in 2022 verwachten.

Volop reisinspiratie

Waar we ook flink mee uitpakken, is reisinspiratie. Want er zijn enkele bestemmingen die je beslist niet mag missen in 2022. En daarvoor hoef je niet eens te wachten tot het voorjaar of de zomer. Natuurjournalist Hans Peeters vertelt je in zijn rubriek ‘Nederland in 4 seizoenen’ waarom je juist in de winter het grootste aaneengesloten bos- en heidegebied van Nederland, de Veluwe, moet bezoeken.

Hobby Beachy

We verwachten dat in 2022 de Hobby Beachy een veel geziene gast gaat worden op de camping. In dit nummer laten we je uitgebreid kennismaken met deze hippe caravan. Redacteur Timo nam hem mee naar het strand en maakte de volgende video.

Puy du Fou

Redacteur Timo reisde ook naar het binnenland van de Franse Vendée. Denk aan wijn en de kastelen van de Loire, maar ook aan Puy du Fou, waar de Franse geschiedenis indrukwekkend tot leven komt (pagina 120). Ook Sander ging op pad in Frankrijk en streek neer aan de Côte Vermeille. Daar waar de strakke zeekust plaats maakt voor een kronkelige kustlijn met baaien en knusse zandstrandjes.

Abonneer en win!

Wil je ook het hele jaar door kans maken op onze feestelijke prijzen en andere cadeaus? Abonneer je dan vlug op ACSI FreeLife magazine. Dat doe je nu met flinke korting. Proost op een nieuw, extra feestelijk kampeerjaar!

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 1: kamperen anno 2022

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation