ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 1-2021: Special over tenten en vouwwagens

Weet jij al wat jouw kampeerbestemming van 2021 wordt? Grote kans dat je het antwoord nog even voor je uitschuift. Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat de kaart van Europa weer wat geler gaat kleuren. Onder die kleurplaat gloort gelukkig volop perspectief.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
vouwwagens_Easy Caravanning TakeOff

De vraag naar campers blijft toenemen en er is een zelfs een nieuwe groep kampeerders aan het ontstaan. Nergens zit je tenslotte zo veilig als in je kampeermiddel. Je hebt een afgebakende plek, je bent veel buiten en rondom je bubble op wielen kan je makkelijk 1,5 meter afstand bewaren. De onzichtbare vijand laat zich niet voorspellen.

De kampeertrends van 2021

Wat zich wel laat voorspellen, is dat deze tijd nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengt. In het nieuwe nummer van ACSI FreeLife magazine lees je welke 5 kampeertrends we kunnen verwachten in dit nieuwe jaar.

Daktenten en vouwwagens

Een trend die al langer speelt, is de opkomst van daktenten en vouwwagens. In onze special presenteren we de belangrijkste (voor)tent-, daktent- en vouwwagenmodellen van 2021 en gaat Timo het dak op van een Land Rover Defender voor een kampeervakantie buiten de gebaande paden.

daktent_Land Rover Defender_Autohome daktent

Het grote ACSI Trekauto Onderzoek

Voor een kampeervakantie binnen de gebaande paden met een vertrouwde caravan of camper valt er heel wat te kiezen. Maar wat zijn de populairste trekauto’s? Dat vroeg Europa’s campingspecialist ACSI zich ook af. In het nieuwe nummer lees je de uitgebreide resultaten van het grote ACSI trekauto-onderzoek. Een van de populairste trekautomerken is Volvo.

Volvo-Fendt-combinatie tijdens de TestTour

Dit merk vormde tijdens de ACSI FreeLife TestTour in 2020 samen met Fendt de auto-caravan-combinaties van de vier testteams. In deel 2 van het TestTour-dossier neemt autojournalist Mario Vos de Volvo XC 60, de trekker van de Gezinskampeerders op de korrel.

Voorproefje

Abonnees vinden het nieuwe nummer van ACSI FreeLife op dinsdag 5 januari bij de post. (Nog) geen abonnee? Dan kan je via de link hieronder ACSI FreeLife 1-2021 ook los bestellen. Bovendien kan je hier alvast een voorproefje van het nieuwe nummer bekijken.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 1-2021: Special over tenten en vouwwagens

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht