ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife 1-2020: Hier moet je zijn in 2020!

Inspiratie nodig voor je vakantieverlanglijstje? De donkere dagen voor kerst zijn bij uitstek geschikt om knopen door te hakken over je kampeerbestemming(en) voor het nieuwe jaar. In het nieuwe nummer van ACSI FreeLife die 17 december uitkomt, helpen we jou op weg met een special over dé kampeerbestemmingen voor 2020. Komt dat even mooi uit!

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
kampeerbestemming_South West Coast path
kampeerbestemming_burcht_Karlstejn_Libor_Svacek

In deze special van 49 pagina’s hebben we talloze plekken op een rijtje gezet die juist in 2020 de moeite waard zijn. Wat dacht je van fietsen in het Tsjechische Zuid-Moravië of de kusten van Engeland verkennen? En wat te denken van op ontdekking gaan in Zweden in het klein, oftewel Småland?

Kampeerbestemming Saksen

Staat Duitsland op jouw verlanglijstje maar weet je nog niet precies waar? Dan is het Oost-Duitse Saksen wellicht iets voor jou. Het was dankzij een volksverzet in de Saksische stad Leipzig dat de dertig jaar geleden de muur viel. In ACSI FreeLife 1-2020 geven we je zes redenen om Saksen aan te doen. Voor een onbekende parel in Zuid-Frankrijk vol bloemenpracht moet je in Bormes-les-Mimosas zijn. Dit dorpje aan de Côte d’Azur kleurt in de winter helemaal geel van de bloemen.

Dossier TestTour Wallonië/Ardennen

Ook de ACSI FreeLife TestTour 2019 komt in het nieuwe nummer net als in ACSI FreeLife 8-2019 uitgebreid aan bod. Nadat je in het vorige nummer de belevenissen hebt kunnen lezen van de teams die met een camper langs de Nederlandse en Duitse Hanzesteden trokken, is het nu de beurt aan de andere teams. In het nieuwe nummer volgen we Team Actievelingen en Team Gezinskampeerders op hun reis door Wallonië en de Ardennen.

Overzicht halfintegralen tot zes meter

Ben jij meer op zoek naar een nieuw kampeermiddel in plaats van een kampeerbestemming? In het nieuwe nummer komen er weer volop kampeermiddelen voorbij. Van de compacte maar uitgebreide uitgeruste Sprite Basecamp tot de grotere Dethleffs Nomad 490 EST en de Bürstner Averso Plus 500 TS. Voor de camperaars hebben we het aanbod halfintegralen tot zes meter lang op een rijtje gezet en onder andere de Weinsberg CaraCore 700 MEG het actiemodel LMC Grey Selection 150 getest.

17 december

ACSI FreeLife 1-2020 valt op 17 december op de deurmat bij de abonnees en ligt vanaf 19 december in de boekhandel. Het magazine is natuurlijk ook online te bestellen.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife 1-2020: Hier moet je zijn in 2020!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht