ACSI FreeLife

Menu

Nu al bekend: alle nieuwe modellen van 2016

Waar begint je zoektocht naar de perfecte caravan of camper? Bij ons! In de nieuwe ACSI FreeLife Magazine 5-2015 vind je de Koopgids. Hierin vind je alle nieuwe caravan- en campermodellen van 2016.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
koopgids2016 voor internet

Voor iedereen die van plan is een camper of caravan te kopen (nieuw of tweedehands) of eenvoudigweg geïnteresseerd is en op de hoogte wil blijven van wat er gebeurt in de kampeermarkt is er de 80 pagina’s tellende Koopgids. Hierin vind je een helder overzicht van alle nieuwe modellen per merk en het nieuws vormt het hart van de gids. ACSI Freelife 5-2015 is hier online verkrijgbaar.

Alles wat je als kampeerder moet weten

Lees over álle camper- en caravanindelingen, doe een opfriscursus en leer hoe je een caravan veilig aan de haak neemt en weet aan welke eisen een trekauto moet voldoen. Daarnaast leggen we je uit wat voor rijbewijs je nodig hebt om een camper met een bepaald gewicht en afmeting te rijden.

Een nieuw model op het oog?

Heb je aan het einde van de special een camper of caravan op het oog? Zie je jezelf al Europa verkennen met de nieuwe caravan of camper? Dan kun je met de uitgebreide beursagenda in de special opzoeken waar je terecht kunt in Nederland, België of Duitsland om deze in het echt te bewonderen.

En er is nog meer dan de Koopgids

Naast de Koopgids vind je in ACSI FreeLife magazine 5-2015 ook fijne nazomerbestemmingen zoals Slowakije, Corsica en het Belgische Gent. Bij ieder reisverhaal zie je natuurlijk weer welke campings of camperplaatsen in de buurt liggen. Verder testen we de caravan Dethleffs Beduin Avantgarde 510 ER en de camper Weinsberg CaraCompact 600 MEG komt aan bod.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu al bekend: alle nieuwe modellen van 2016

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht