ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife: Winterkamperen

Ziet jouw kampeermiddel nauwelijks de stalling? Je bent niet de enige! Steeds meer kampeerders kamperen het hele jaar door. In ACSI FreeLife 8-2017 lees je daarom alles over winterkamperen, maar ook aan overwinteren is gedacht.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Kabe winterkamperen

Redacteur Rosanne zoekt de rust op in de Franse Alpen. In de Mauriennevallei raast ze de stille pistes af. Freelance redacteur Ria Peerdeman laat de ski’s thuis en gaat op ontdekking in het Oostenrijkse Stubaital. Campingkok Tim steekt de winterbarbecue aan en laat zien hoe je op de camping een heerlijk kerstdiner bereid.

Tests

Wie er voor kiest om de winterse omstandigheden te trotseren, moet natuurlijk wel winterproof zijn. Zoek jij nog naar de juiste sneeuwkettingen of naar een kachel om er zeker van te zijn dat je het niet koud krijgt in je caravan of camper? Voor deze special over winterkamperen testen we verschillende producten die op de wintercamping goed van pas komen. Naast negen sneeuwkettingen en negen mobiele kachels nemen we zestien thermoskannen onder de loep.

Overwinteren

Zoek jij in de winter liever de zon op? ACSI FreeLife 8-2017 staat niet alleen in het teken van sneeuwbestemmingen. Ook aan de overwinteraars is gedacht. Van typische overwintercampings in Murcia tot winterbloesem snuiven in Zuid-Frankrijk.

ACSI FreeLife TestTour

Verder testen we in het nieuwe nummer onder meer de Tabbert Da Vinci 495 HE en de Hobby de Luxe 495, en doen redacteuren Rosanne en Katinka verslag van hun ervaringen met de Bürstner Ixeo Time IT 710. Met deze spiksplinternieuwe halfintegraal trokken zij in september naar de Italiaanse regio Piëmont voor de ACSI FreeLife TestTour 2017. In het nieuwe nummer blikken de vier verschillende testteams terug op hun ervaringen in de regio. En vertellen het testteam Actievelingen en het testteam Gezinskampeerders over hun ervaringen met de Fiat Tipo stationwagen die zij als trekauto hebben getest.

Bestel alvast het nieuwe nummer

Nieuwsgierig wat voor verhalen je nog meer tegenkomt in ACSI FreeLife 8-2017? Bestel dan alvast het nieuwe nummer zodat je ACSI FreeLife net als de abonnees op dinsdag 14 november krijgt thuisbezorgd. ACSI FreeLife 8-2017 ligt vanaf 16 november in de boekhandel.

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife: Winterkamperen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht