ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife: alle primeurs verzamelen!

De halfjaarcijfers zijn nog maar net binnen of de nieuwe caravan- en campermodellen staan al te shinen. Op die cijfers mogen we trouwens trots zijn. Nederland telt namelijk steeds meer caravanners en camperaars. Inmiddels hebben we met z’n allen zo’n 550.000 van die fijne vakantievoertuigen in bezit. En het aantal groeit nog steeds. Ben jij toe aan een nieuwe? In ACSI FreeLife 6-2017 hebben we alle primeurs van 2018 voor je verzameld!

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
ACSI FreeLife 6

In de special Primeurs 2018 lees je van A tot Z over de nieuwe modellen campers en caravans. Van de hippe Sprite Basecamp voor de sportieve caravanner tot de nieuwe lijn integraalcampers van Frankia. Kan je na het lezen van de special niet wachten om de nieuwkomers van dichtbij te zien? Eind augustus barst het beursseizoen weer los met de Caravan Salon in Düsseldorf. In Nederland ligt het accent natuurlijk op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) in oktober. We blikken in de special vast vooruit op beide beurzen. Maar ook de andere beurzen hebben we voor je op een rijtje gezet in de Beursagenda 2017.

Ga met ons mee naar de KCJ

Ben je op jacht naar een nieuwe caravan of camper? Laat je door één van onze camper- en caravankenners wegwijs maken in het aanbod op de KCJ in Utrecht! Je zal niet de eerste zijn die met die opgedane kennis van de rondleiding, de knoop doorhakt. Je vindt de oproep om je aan te melden in het magazine!

Verder laten we je kennis maken met de kandidaten van de ACSI FreeLife TestTour 2017 en nemen we je mee op reis. Deze keer naar Gouda, de nationale parken van Wales, Belgisch Limburg, Bretagne en Duitsland. In Duitsland gaan we op zoek naar de roots van onze Oranjes, maar ook maken we een wijntour langs de Main.

Getest in ACSI FreeLife

Onze profs hebben de Knaus Sport 500 UF caravan onder de loep genomen. Het instapmodel klimt op naar de middenklasse. De LMC Vivo 522 K is maar liefst een jaar lang aan een test onderworpen. Het antwoord op hoe de caravan zich door de vier seizoenen heen slaat, lees je in ACSI FreeLife 6-2017. De Weinsberg Carabus 601 MQH namen we mee op pad. Een bijzondere verrassing: er zijn wel 4 slaapplaatsen op 6 meter lengte.

Meer weten? Bestel het magazine en laat je inspireren!

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife: alle primeurs verzamelen!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht