ACSI FreeLife

Menu

Binnenkort in ACSI FreeLife: Huren en verhuren

Heb jij er al weleens over nagedacht om je kampeermiddel te verhuren? Je kunt je camper verschepen of je kunt zelf een camper huren in Suriname of Thailand. Maar waar moet je allemaal op letten als je een camper gaat huren? In ACSI FreeLife 7-2017 lees je alles over het (ver)huren van een kampeermiddel.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Camperverhuur Denver-Grand Teton

We kamperen wat af met z’n allen. Dat neemt niet weg dat onze reikwijdte beperkt is. Met de veerboot naar Sardinië en Malta of Scandinavië, dat kan nog wel maar dan houdt het voor de meesten wel op. Gelukkig ben je als kampeerder niet langer beperkt tot de zuidelijke eilanden of het hoge noorden. Tegenwoordig is je reikwijdte groter dan ooit. Als je tenminste de huurmarkt op gaat.

Camperverhuur

ACSI FreeLife heeft zich voor het komende nummer daarom ondergedompeld in de markt van de caravan- en camperverhuur. Voor deze huurspecial doken we onder meer in de opkomende wereld van de privéhuur. Om een complete indruk te geven, interviewden we een verhuurplatform, een verhuurder en een huurder.

Veiligheid

Daarnaast heeft ACSI FreeLife zich verdiept in de veiligheid van je kampeermiddel. Hoe zorg je ervoor dat je caravan of camper zo veilig mogelijk is? Na het lezen van het 21 pagina’s tellende veiligheidsdossier ga jij je eigen kampeerbeveiliging ongetwijfeld aanscherpen.

Testen en reizen

Verder keren we voor jou de Fendt Tendenza 495 SFR, de Bürstner Premio Life 430 TS, de Pössl H Line Summit 640 en de Weinsberg CaraCompact Pepper binnenstebuiten. Freelancer Egbert Jan Riethof test zijn uithoudingsvermogen en verkent de route La Vélo Francette. Redacteur Katinka springt eveneens op de tweewieler, zij fietst langs de Loire van de Lage Landen met een heuse Maasverkenner.

Bestellen maar

Wil je weten wat je nog meer kunt verwachten in ACSI FreeLife 7-2017? Vanaf donderdag 21 september kun je ‘m bestellen zodat je het nieuwe magazine net als de abonnees op 28 september krijgt thuisbezorgd. Voor de abonnees valt het nieuwe nummer 26 september op de deurmat.

Praat mee

Praat mee: Binnenkort in ACSI FreeLife: Huren en verhuren

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation