ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife: Buitenspelen

Als kampeerder weet jij de schoonheid van buiten als geen ander op waarde te schatten. Om jou te inspireren om die ene bijzondere wandelreis te maken of met de camper door Noorwegen te toeren hebben we de special in ACSI FreeLife 4-2017 gewijd aan buitenspelen. We geven alvast 5 highlights van het nieuwe nummer.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

1. Actie in de Alpen

De Franse Alpen zijn bij uitstek een wintersportfavoriet. Maar wist je dat je de bergen in de zomer met bijna niemand hoeft te delen? En dat je er minstens net zo sportief kunt zijn? Redacteur Rosanne ligt in de special Buitenspelen zes zomeractiviteiten uit.

2. Kamperen in Karinthië

Bergen, dalen en meren vind je in het zuiden van Oostenrijk in de regio Karinthië. Het perfecte speelveld voor outdoorfanaten en wandelliefhebbers. Om alvast de mooiste campings voor jou te selecteren heeft ACSI FreeLife het gebied voor je verkend.

3. Slapen op het dak van je auto

Het is maar goed dat zanger Peter Koelewijn het niet zag. Die zou ons er onmiddellijk af hebben geroepen. Redacteuren Rosanne en Sander gingen onder winterse omstandigheden het paasweekend de hoogte in om de Dare to be Different Outdoor 140 CL en de Adventure daktent van Campwerk met elkaar te vergelijken.

4. Graaf je eigen keuken

Dat koken op de camping anders is dan thuis weet niemand beter dan kok en kampeerder Tim Delissen. Speciaal voor ACSI FreeLife ontwikkelt hij campingrecepten. Deze keer zet Tim je pas echt aan het werk: graaf jouw eigen zandkuiloven en bereid zomerse kip.

5. Balkanavontuur

De Balkan is voor veel kampeerders nog onbekend terrein. ACSI FreeLife trok de stoute schoenen aan en verkende het Oost-Europese gebied per camper. Het resultaat: een avontuurlijke ontdekkingstocht in een natuurlijke speeltuin.

Op de mat

Het nieuwe nummer ploft 16 mei bij je op de mat. Tenminste als je abonnee bent. Ben je dat nog niet, bestel hem dan snel hier! Dan ontvang ook jij hem 16 mei bij je thuis. Alvast veel leesplezier gewenst!

Praat mee

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife: Buitenspelen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation