ACSI FreeLife

Menu

Nu in ACSI FreeLife: 12 kampeerroutes

Het nieuwe jaar breekt bijna aan. Misschien zit jij wel op de wintercamping in een pak verse sneeuw. Of misschien zit je, net als ik (Katinka), gewoon lekker thuis bij de open haard. Waar je lekker kunt dagdromen. Over je volgende kampeerbestemming bijvoorbeeld. Met ACSI FreeLife 1-2018 helpen we je met 12 uitgestippelde kampeerroutes in Europa op weg om jouw bestemming(en) van 2018 te vinden. Maar er is meer.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Knaus L!VE WAVE by Mutschler

Wanneer een nieuw jaar begint, stel je ook orde op zaken. Heeft je campingtafel het begeven tijdens je laatste kampeertrip? Niet getreurd, we hebben verschillende tafels getest dus je hebt zo een nieuwe gevonden. Een beslissing voor een nieuwe televisie is ook zo gemaakt. We testten namelijk 11 exemplaren van de nieuwste generatie flatscreens.

Nieuw kampeermiddel

Ben je op zoek naar een nieuw kampeermiddel? Ook dan word je weer op je wenken bediend. Je leest hoe de Eriba Touring Troll 542 60 Edition het TestTeam Natuurliefhebbers is bevallen tijdens de TestTour door de Italiaanse regio Piëmont, maar ook vertellen de profs wat ze vinden van de nieuwe Dethleffs Camper 650 FMK. Een caravan met zeeën van ruimte en een uitrusting om u tegen te zeggen.

Eerste camper met standaard airbag

Onze experts hebben ook beoordeeld of het Knaus is gelukt met de nieuwe Life Wave 700 MEG een instapcamper te maken. Op maar liefst 12 pagina’s worden alle ins en outs van de halfintegraal besproken. Daarnaast gingen we op pad met ‘Van of the Year’ Volkswagen Crafter. Die bijna zelfstandig rijdt, en dat is even wennen. Redacteur Sander ging op bezoek in Brabant en zag daar hoe bij Van Venrooy Motorhomes en Estepe de Niesmann-Bischoff Flair modellijn wordt aangepast en standaard worden voorzien van airbags. Uniek in de camperbranche.

Zorg dat je hem in huis hebt

Kortom: met het nieuwe ACSI FreeLife magazine in huis, hoef jij je in de kerstvakantie niet te vervelen. Bestel hem door op onderstaande link te klikken en ontvang hem op 20 december bij jou thuis. We wensen je namens de redactie alvast veel leesplezier!

 

bestel magazine

Praat mee

 1. GL
  Gerard van Leeuwenkamp

  Er staat nergens vermeld wanneer het nieuwe nummer verschijnt?

  Reageer
  3
  0

Praat mee: Nu in ACSI FreeLife: 12 kampeerroutes

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation