ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe vormgeving voor ACSI FreeLife

Het klinkt als een cliché, maar de tijd gaat zo snel! Soms hebben we het idee dat de tijd een loopje met ons neemt. Je bent ‘even’ ergens mee bezig, en voordat je er erg in hebt, zijn er zeeën van tijd verstreken. Neem nu ACSI FreeLife. In 2016 bestaat het magazine alweer vier jaar.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
17
17
ReactiesPraat mee

Tijd om even terug te blikken. Op de redactie staat een kast waarin je alle magazines die we tot nu hebben gemaakt, ziet. Als je dan de eerste en de laatste naast elkaar legt: wat een verschil. Zonder onszelf op de borst te kloppen, de vooruitgang kan je niet ontgaan.

Dat zien we ook terug in het aantal abonnees dat over de jaren heen blijft stijgen. Toch kriebelt het altijd op de redactie. “Wat is de volgende stap?” “Hoe kunnen we nog verder vooruit?” “Waar maken we onze abonnees het meest blij mee?” Vandaar dat ACSI FreeLife is opgefrist vanaf nummer 2-2016.

Wat verandert er?

Het is tijd voor een nieuwe lay-out. Niet omdat er iets mis was met het oude, maar omdat we groeien. En bij een volwassen tijdschrift hoort een volwassen gezicht. Er is meer wit op de pagina’s en er straalt meer kampeersfeer vanaf. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat jij er van vindt. Want voor jou is deze restyle.

Wat vind je er van?

Schroom niet je mening te geven. ACSI FreeLife maken we voor jou, zonder jou geen ACSI FreeLife, dus jij bent voor ons het allerbelangrijkst! ‘Verandering van spijs doet eten’, luidt het gezegde. Stort je daarom met vernieuwde eetlust op het tijdschrift. Zo lees je over kampeerders die voor verandering gaan en hun caravan inruilen voor een vouwwagen. En kies zelf eens voor een andere reisbestemming, inspiratie vind je in de special over ‘Dé kampeerbestemmingen van 2016’.

Zet je tanden er maar in. Dan horen wij graag hoe het heeft gesmaakt. Laat hieronder een reactie achter of gebruik ons contactformulier. Via onderstaande button bestel je het nieuwe nummer. Of koop een exemplaar in de boekhandel.

bestel magazine

Praat mee

 1. RG
  R. Grevink

  Het blad zo beter open moeten blijven liggen en graag geen glanzend papier meer gebruiken omdat dit vaak schittert in kunstlicht en de zon. Wat meer aandacht voor technische zaken omtrent caravans en campers.

  Reageer
  0
  0
 2. R

  De leesbaarheid van de vorige edities was beter. Ik lees ook in vorige reacties dat de letters zwarter/groter zouden moeten.
  Verder leuk en informatief blad.

  Reageer
  0
  0
 3. Y

  Het ziet er fris en modern uit, maar die puzzel…. Niet te maken op deze manier. Het rood is te donker en je zal maar kleurenblind zijn. Verder ben ik nog steeds erg tevreden over de artikelen. misschien ook eens aandacht aan low budget campers?

  Reageer
  0
  0
  1. Beste Yvonne,
   Onze excuses, de puzzel is inderdaad niet leesbaar. Om de pijn een beetje te verzachten hebben we de puzzel op deze website geplaatst in leesbare kleuren.
   https://www.acsifreelife.nl/kampeerartikelen/puzzel-acsi-freelife-22016/

   Met vriendelijke groeten,
   Rosanne Vriend

   Reageer
   1
   0
 4. KK

  De letters mogen wat donkerder.
  Verder vind ik het jammer dat er ‘meer wit’ op de pagina is.
  Ik heb een abonnement omdat ik de leuke artikelen wil lezen en niet om naar wit op de pagina te kijken…. Ik denk dat het een kostenbesparing is als dit ‘meer wit’ terug gedraaid wordt.
  En verder: succes met dit mooie magazine! ik lees het graag!

  Reageer
  0
  0
  1. Beste H. Kuijper,
   Bedankt voor uw reactie en fijn dat u het magazine met plezier leest. Jammer dat u het wit op de pagina’s niet kunt waarderen. Hoewel het wit op de pagina’s is toegenomen, kunt u nog steeds genieten van dezelfde hoeveelheid ‘leuke artikelen’ zoals u het noemt. Hier hebben we niets aan veranderd. We zullen kijken of we de letters wat vetter af kunnen drukken, zodat u ze beter kunt lezen.
   Met vriendelijke groeten,
   Rosanne Vriend

   Reageer
   0
   0
 5. MM
  Marc Van Moer

  De verandering was mij in eerste instantie niet opgevallen !! Maar … het blijft zeker het “betere” tijdschrift !

  Reageer
  0
  0
 6. MM
  Marc Van Moer

  De verandering was mij in eerste instantie niet opgevallen ! Maar … Freelife blijft wel het “betere” tijdschrift !

  Reageer
  0
  0
 7. WD

  Ik vond de voorgaande uitgaves duidelijker en een heldere letter, de letters zijn nu wat fletser geworden.
  Ik hoop dat er in de komende nummers meer aandacht aan ons eigen land word geschonken , Nederland is toch ook de moeite waard om een vakantie door te brengen, dat mis ik wel in FreeLife.

  Reageer
  0
  0
  1. Beste meneer Dekker,
   Bedankt voor uw reactie. Nederland is inderdaad zeker de moeite waard voor kampeerders. We gaan er in de toekomst beter op letten dat er ook Nederlandse bestemmingen worden uitgelicht.

   Met vriendelijke groeten,
   Rosanne Vriend

   Reageer
   0
   0
 8. JH
  J. Hilbrands

  Het vernieuwde blad leest op zich wat moeilijker door de minder zwarte letters, maar lees het blad al 4 jaar met veel plezier, nog geen beter kampeer tijdschrift tegen gekomen.

  Reageer
  1
  0
 9. JL
  John Latten

  Leesbaarheid kan beter vooral de puzzel rode vakjes en zwarte letters is moeilijk leesbaar voor ouderen. Vernieuwing is goed

  Reageer
  1
  0
  1. Beste John,

   Hartelijk dank voor uw reactie. Onze excuses dat de puzzel onleesbaar is. Om het leed een beetje te verzachten hebben we de puzzel in leesbare kleuren online gezet. https://www.acsifreelife.nl/kampeerartikelen/puzzel-acsi-freelife-22016/

   Met vriendelijke groet,
   Rosanne Vriend

   Reageer
   1
   0
 10. B

  Helaas lees ik nergens dat het blad vanaf nu ook digitaal te lezen is. Voor ons als camperaars die veel op pad zijn, zijn abonnementen op papier een beetje uit de tijd. Ik zou zo weer een abonnement nemen als ik het blad onderweg digitaal zou kunnen lezen, zoals bijvoorbeeld het NKC blad.

  Reageer
  0
  0
  1. Beste Ben,
   Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn achter de schermen druk bezig met een digitale versie. Wanneer die exact online komt, kan ik u nog niet beloven, maar het is zeker dit jaar nog. Wanneer het zover is, zorg ik dat we u op de hoogte stellen.
   Met vriendelijke groeten,
   Rosanne Vriend

   Reageer
   0
   0
 11. JK

  Het (was) en is een heel prettig blad.Als deze in de brievenbus valt, weet mijn vrouw al, dat er die avond niks op de televisie is ! Er wordt een ACSIblad verslonden !

  Onder andere worden te testen met aandacht gelezen en niet alleen van dure campers !ook kampeerpannen was leuk geschreven !
  We kijken al uit naar de volgende uitgave !

  Reageer
  0
  0
 12. g

  Het blad is vernieuwd maar de leesbaarheid is door de bleke letter minder geworden.
  Meeste lezers zijn iets ouder dus……
  Met vriendelijke groet,
  Gerard

  Reageer
  1
  0

Praat mee: Nieuwe vormgeving voor ACSI FreeLife

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation