ACSI FreeLife

Menu

Nieuw: Zoeken naar Bovag occasions

Als aanvulling op de tests van jonggebruikte caravans in ons magazine, bieden we nu ook de mogelijkheid om gebruikte caravans, campers en tenttrailers te zoeken op onze website.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Via de zoekmachine voor caravan, camper of vouwwagen, zoek je op merk, prijs of jaartal naar geschikte occasions. Alle occasions zijn aangeboden door bedrijven die aangesloten zijn bij de Bovag. Daarmee hebben alle occasions de Bovag Garantie.

Alles over de Bovag Garantie

Voor de Bovag Garantie verschillen de voorwaarden per kampeermiddel.

Bovag Garantie Caravans/Vouwwagen
Bij de aanschaf van een jonggebruikte caravan of vouwwagen bij een Bovag-dealer krijg je minimaal 12 maanden garantie op de aankoop. Daarnaast nog 6 maanden garantie op reparatie en onderhoud. Is er tussen jou en de dealer een geschil over de uitvoering en uitleg van de Bovag Garantie? Dan krijg je gratis onpartijdige Bovag-bemiddeling. Lees hier meer over de voorwaarden voor de Bovag Garantie voor Caravans/Vouwwagens.

Bovag Garantie Kampeerauto’s
Na aankoop van een camper geldt de garantie minimaal zes maanden of tot er na levering maximaal 20.000 kilometer met de kampeerauto is gereden. Vervolgens krijg je ook 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud. Daarnaast is er bemiddeling beschikbaar als er een geschil ontstaat over de uitleg en uitvoering van de Bovag Garantie. Lees hier meer over de voorwaarden voor de Bovag Garantie voor kampeerauto’s.

Over Bovag

Bovag is een brancheorganisatie van ruim 10.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations behoren tot de leden.

Voor de consument is Bovag in de loop der jaren uitgegroeid tot een geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij Bovag willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden.

CaravansCampersVouwwagens

 

Praat mee

 1. JL
  Johan Leysen

  Beste
  Het is zeer leuk, om ook via ACSI Freelife, occasions te vinden.
  Misschien kunnen jullie het eens bekijken om een ’trefwoord’-mogelijkheid bij de zoekfuncties aan te bieden.
  Als ik dan bijvoorbeeld een caravan wil zoeken met een Primus of Alde – verwarming, dat ik dan één van deze merken kan intikken en daarna op de knop ‘zoeken’ kan drukken.
  Groeten
  Johan

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Nieuw: Zoeken naar Bovag occasions

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation